Libnet.ro
UNICEF

19:45

Sorin Grindeanu: Darius Valcov are birou in sediul Guvernului / Fostul premier, despre ce i-a lipsit pentru a ramane in functie: Pupincurismul

Hotnews Hotnews,
 Sorin Grindeanu: Darius Valcov are birou in sediul Guvernului / Fostul premier, despre ce i-a lipsit pentru a ramane in functie: Pupincurismul

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat intr-un interviu acordat vineri agentiei Mediafax ca fostul ministru de Finante Darius Valcov are birou in sediul Guvernului. continuă pe Hotnews

Ce dezvaluie Grindeanu despre Darius Valcov

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat, vineri, intr-un interviu acordat MEDIAFAX, ca fostul ministru de Finante, Darius Valcov, are birou in sediul Guvernului. Cititi si: Grindeanu a fost ic.

Sorin Grindeanu: inteleg ca Valcov are sediul in Guvern. E foarte inventiv

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat, vineri, intr-un interviu acordat Mediafax, ca fostul ministru de Finante, Darius Valcov, ar avea birou in sediul Guvernului.

Ce face Sorin Grindeanu, dupa plecarea de la Palatul Victoria

In timp ce lucrurile in PSD si la guvernare nu sunt deloc linistite, Sorin Grindeanu pare ca are in sfarsit parte de clipe de relaxare. Fostul premier a postat pe Facebook o imagine de la.

Sorin Grindeanu, intrebat ce i-a lipsit ca sa reziste in functia de premier: Pe scurt, pupincurismul!

Fostul premier Sorin Grindeanu a precizat, intr-un interviu acordat Mediafax, ca ceea ce i-a lipsit ca sa reziste la sefia Guvernului este pupincurismul.

Sorin Grindeanu: PSD are nevoie de experienta lui Victor Ponta

Fostul prim-ministru, Sorin Grindeanu, aflat la o editie speciala a Mediafax LIVE, a vorbit despre cum a fost si cum este relatia cu PSD si cu Victor Ponta. Eu imi doresc sa nu plece Victor Ponta din PSD.

Fostul premier Sorin Grindeanu: PSD are nevoie de o schimbare de leadership. Cand nu-ti convine ceva, excluzi, tai, rupi. Nu in forma asta se conduce un partid

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat, vineri, intr-un interviu acordat Mediafax, ca PSD nu necesita o reforma, la acest moment, ci o schimbare de lidership.

VIDEO. Fostul premier Sorin Grindeanu: PSD are nevoie de o schimbare de leadership. Cand nu-ti convine ceva, excluzi, tai, rupi. Nu in forma asta se conduce un partid

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat, vineri, intr-un interviu acordat Mediafax, ca PSD nu necesita o reforma, la acest moment, ci o schimbare de lidership.

Sorin Grindeanu, prima declaratie dupa demitere: Dragnea conduce PSD intr-un mod defectuos

Fostul premier Sorin Grindeanu a lansat un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea, despre care spune ca nu este un bun lider si conduce partidul intr-un mod defectuos. Totodata, Grindeanu crede ca la viitoarele.

Sorin Grindeanu: Nu am stiut de raportul DGPI referitor la Dragnea, dar nu ma mai surprinde nimic/ Dragnea, care e un luptator impotriva sistemului, nu a facut nicio lege in 5 luni/ De ce nu a numit premierul o conducere la DGPI

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat, joi seara, la Realitatea TV, ca nu a stiut despre raportul DGPI referitor la Liviu Dragnea. Grindeanu mai spune ca nu a numit o conducere la DGPI fiindca ministerul de Interne trebuia sa faca o propunere, dar ea nu a mai venit.

Sorin Grindeanu sare in apararea lui Ilie Nastase: E jenant ce i s-a intamplat. Ilie e o icoana a sportului mondial

Dupa ce Ilie Nastase ar fi fost interzis la turneul de la Wimbledon, Sorin Grindeanu a sarit in apararea sa. Potrivit digisport. ro, fostul premier al Romaniei considera ca organizatorii Grand.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2881 seconds )