Libnet.ro
UNICEF

16:15

Sorin Grindeanu, marturisiri surprinzatoare la Bruxelles despre Ordonanta 13

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sorin Grindeanu, marturisiri surprinzatoare la Bruxelles despre Ordonanta 13

Sorin Grindeanu a facut o marturisire surprinzatoare la Bruxelles, in timpul conferintei de presa pe care a sustinut-o in fata jurnalistilor romani, scrie Digi24 . El a recunoscut ca adoptarea ordonantei 13 NU a fost o decizie corecta si a apreciat. continuă pe Wall-Street Ro

Sorin Grindeanu, intampinat la Bruxelles de un protest al romanilor

Aproximativ 20 de persoane l-au intampinat pe Sorin Grindeanu in fata sediului Comisiei Europene din Bruxelles, cu un mic protest, potrivit Digi24.

EXCLUSIV Interviu cu premierul Sorin Grindeanu de la Bruxelles

Premierul Sorin Grindeanu, aflat in Belgia pentru o serie de intalniri cu liderii institutiilor europene, a acordat un interviu pentru corespondentul ziarului Adevarul la Bruxelles, Cristian Unteanu. Discutia va fi publicata, in format video, in cursul acestei seri. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla ce a discutat premierul Sorin Grindeanu cu liderii europeni despre lupta anticoruptie.

Premierul Sorin Grindeanu, la finalul vizitei la Bruxelles, intrebat despre cele 17 zile de proteste: Respect opinia cetatenilor. Chiar daca la un moment iei o decizie, in momentul in care apar manifestari, inseamna ca decizia nu a fost cea corecta si tre

Premierul Sorin Grindeanu a sustinut, vineri, o conferinta de presa, dupa o serie de intalniri pe care le-a avut cu oficiali europeni, la Bruxelles.

Sorin Grindeanu a invitat presa la Bruxelles in bataie de joc

Guvernul a anuntat abia joi, 16 februarie, la ora 11. 25, ca premierul Sorin Grindeanu va efectua o vizita la Bruxelles, in perioada 16-17 februarie, acolo unde va avea intrevederi cu mai multi oficiali eu.

Dacian Ciolos, mesaj pentru Sorin Grindeanu: Nu se mai poate guverna pe furis, se intoarce bumerangul

Fostul premier Dacian Ciolos a comentat, sambata, la Europa FM, evenimentele recente din Romania, afirmand ca, daca era in locul lui Sorin Grindeanu, nu ar fi ajuns la aceasta situatie, explicand ca nu se mai poate guverna pe furis sau cu.

Sorin Grindeanu va discuta, la Bruxelles, cu liderii europeni, despre consolidarea luptei impotriva coruptiei

Premierul Sorin Grindeanu se va intalni, joi si vineri, cu liderii europeni la Bruxelles. Pe agenda discutiilor, se afla tema luptei anticoruptie, precum si implicarea Romaniei in consolidarea Uniunii Europene.

Grindeanu, despre OUG 13: Cand iei o decizie si apoi apar proteste inseamna ca decizia nu era corecta si o retragi

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, vineri, la Bruxelles, ca apreciaza creativitatea protestatarilor din tara din ultime perioada, comentand asupra OUG 13 ca, atunci cand iei o decizie, iar ea este considerata discutabila si.

Sorin Grindeanu: Am auzit mesajul protestatarilor, i-am auzit de multe ori in direct, stau pana seara tarziu la Guvern

Premierul Sorin Grindeanu a declarat sambata seara, la Realitatea TV, ca a auzit mesajul celor care protesteaza seara de seara in fata Palatului Victoria, de multe ori in direct, pentru ca sta pana tarziu la Guvern, si tocmai de aceea Executivul a luat decizia de a abroga controversata Ordonanta 13 ce modifica legislatia penala.

Sorin Grindeanu: Respect opinia protestatarilor, am inteles mesajele

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, vineri, la Bruxelles, referindu-se la protestele fata de modificarile legislatiei penale, ca respecta opinia celor care au iesit in strada, precizand ca a inteles mesajele acestora si ca discutiile care vizeaza acest domeniu vor avea loc in Parlament, relateaza Agerpres.

Am vorbit cu Sorin Grindeanu despre guvernare; mai stiu si eu cate ceva

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat astazi, la Parlament, ca nu crede ca se pune problema sa preia un portofoliu, el discutand cu premierul Sorin Grindeanu despre guvernare, in conditiile in care mai stie cate ceva despre acest subiect.

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )