Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Grindeanu: Respect opinia protestatarilor, am inteles mesajele

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sorin Grindeanu: Respect opinia protestatarilor, am inteles mesajele

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, vineri, la Bruxelles, referindu-se la protestele fata de modificarile legislatiei penale, ca respecta opinia celor care au iesit in strada, precizand ca a inteles mesajele acestora si ca discutiile care vizeaza acest domeniu vor avea loc in Parlament, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Sorin Grindeanu: Am auzit mesajul protestatarilor, i-am auzit de multe ori in direct, stau pana seara tarziu la Guvern

Premierul Sorin Grindeanu a declarat sambata seara, la Realitatea TV, ca a auzit mesajul celor care protesteaza seara de seara in fata Palatului Victoria, de multe ori in direct, pentru ca sta pana tarziu la Guvern, si tocmai de aceea Executivul a luat decizia de a abroga controversata Ordonanta 13 ce modifica legislatia penala.

Sorin Grindeanu, mesaj pentru protestatarii din Piata Victoriei

Sorin Grindeanu declara ca a inteles foarte clar mesajul protestatarilor din Piata Victoriei si le transmite faptul ca de multe ori el a putut sa ii auda in direct, pentru ca in acele.

Sorin Grindeanu explica relatia cu Liviu Dragnea: COABITAM

Sorin Grindeanu, Premierul Romaniei a vorbit despre relatia pe care o are cu liderul PSD, Liciu Dragnea. El sustine ca relatia dintre ei este una buna, dar in momentul cand o descrie o defineste.

Premierul Sorin Grindeanu, la finalul vizitei la Bruxelles, intrebat despre cele 17 zile de proteste: Respect opinia cetatenilor. Chiar daca la un moment iei o decizie, in momentul in care apar manifestari, inseamna ca decizia nu a fost cea corecta si tre

Premierul Sorin Grindeanu a sustinut, vineri, o conferinta de presa, dupa o serie de intalniri pe care le-a avut cu oficiali europeni, la Bruxelles.

Premierul Sorin Grideanu, la finalul vizitei la Bruxelles, intrebat despre cele 17 zile de proteste: Respect opinia cetatenilor. Chiar daca la un moment iei o decizie, in momentul in care apar manifestari, inseamna ca decizia nu a fost cea corecta si treb

Premierul Sorin Grindeanu a sustinut, vineri, o conferinta de presa, dupa o serie de intalniri pe care le-a avut cu oficiali europeni, la Bruxelles.

EXCLUSIV Interviu cu premierul Sorin Grindeanu de la Bruxelles

Premierul Sorin Grindeanu, aflat in Belgia pentru o serie de intalniri cu liderii institutiilor europene, a acordat un interviu pentru corespondentul ziarului Adevarul la Bruxelles, Cristian Unteanu. Discutia va fi publicata, in format video, in cursul acestei seri. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla ce a discutat premierul Sorin Grindeanu cu liderii europeni despre lupta anticoruptie.

Premierul Sorin Grindeanu i-a prezentat presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, prioritatile Cabinetului sau

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, i-a prezentat, vineri, presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, prioritatile Guvernului Romaniei si a reafirmat angajamentul de a continua lupta impotriva coruptiei, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Sorin Grindeanu s-a intalnit cu presedintele Consiliului European: Premierul a reafirmat angajamentul Guvernului de a continua lupta impotriva coruptiei

Premierul Sorin Grindeanu s-a intalnit vineri, la Burxelles, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk. in cadrul intrevederii, cei doi oficiali au discutat despre prioritatile.

Sorin Grindeanu: Avem iarasi o situatie inedita - faptul ca cineva e prim-ministru si altcineva presedinte la partid/ Nu exista tensiuni in PSD

Premierul Sorin Grindeanu a declarat sambata seara, intr-o emisiune la Realitatea TV, ca la ora actuala exista o situatie inedita in PSD, in sensul ca cineva e prim-ministru si alta persoana este presedinte al partidului. El a mai spus ca el nu vede in acest moment tensiuni in partid.

Sorin Grindeanu anunta ca nu va demisiona din functia de premier, intrucat are sustinere din partea coalitiei PSD - ALDE

Premierul Sorin Grindeanu a declarat sambata seara ca el nu va demisiona din functia de sef al Guvernului, intrucat beneficieaza de sustinere in coalitie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )