Libnet.ro
UNICEF

21:30

Sorin Oprescu, acuzat de luare de mita, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Hotnews Hotnews,
 Sorin Oprescu, acuzat de luare de mita, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, acuzat de procurorii DNA de luare de mita, isi va petrece urmatoarele 30 de zile in arest preventiv, au decis judecatorii Tribunalului Bucuresti, anunta Agerpes. Decizia instantei nu este definitiva, ea putand fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti, insa este executorie. Sorin Oprescu urmeaza sa fie dus in arestul Politiei Capitalei. Avocatul lui Sorin Oprescu a anuntat ca va contesta decizia Tribunalului Bucuresti. continuă pe Hotnews

Sorin Oprescu a fost arestat preventiv. Avocat: Primarul a contestat masura si are incredere in justitie

Sorin Oprescu, arestat. Primarul Capitalei, retinut de procurorii anticoruptie dupa ce ar fi primit mita 25. 000 de euro, a fost arestat preventiv, duminica noapte, mandatul de arestare pentru 30 de zile fiind emis de magistratii Tribunalului Bucuresti. Aparatorul edilului a confirmat ca decizia magistratilor a fost contestata la scurt timp dupa pronuntarea acesteia. oprescu.

Sorin Oprescu a fost arestat preventiv. Edilul Capitalei va sta in spatele gratiilor 30 de zile

UPDATE 00:05:Sorin Oprescu a fost arestat. Primarul Capitalei va fi dus in Arestul Central, unde va sta 30 de zile. Unul dintre avocatii lui Sorin Oprescu, Viorel Mocanu, a dezmintit informatia conform careia .

Sorin Oprescu, retinut de DNA. Edilul este acuzat ca primea 10% din valoarea unor contracte incheiate de firme cu Primaria Capitalei/ Oprescu ar fi fost filmat luand o mita de 25.000 de euro, din care o parte ar fi ajuns la o fosta jurnalista - surse/ Un

DNA l-a retinut sambata noapte pe Sorin Oprescu, acuzat ca ar fi aderat la un grup infractional din Primaria Capitalei ce primea bani din contractele acordate de institutie. Procurorii spun ca edilul lua 10% din sumele din contracte si ca sambata a incasat 25. 000 de euro, parte a unei astfel de mite. La primar acasa, la mai multe persoane si firme si in trei institutii publice se fac perchezitii, iar la sediul Directiei sunt adusi angajati PMB pentru audieri. Un denuntator sustine ca, in ultimii trei ani, i-a dat primarului Oprescu mita in repetate randuri, insumand un milion de euro, potrivit Digi24. In paralel, avocatul lui Sorin Oprescu afirma ca Totul se bazeaza doar pe aprecieri si supozitii pe care DNA le-a luat ca mijloc de proba. Sefii Centrului Cultural Palatele Brancovenesti, directorul Directiei economice din Primaria Capitalei, Mircea Constantinescu, precum si fostul sofer al lui Sorin Oprescu au fost retinuti duminica de DNA.

Avocatul lui Sorin Oprescu: Primarul nu a fost prins in flagrant

Aparatorul lui Sorin Oprescu spune ca Primarul General este acuzat doar in baza unui singur denunt, nu patru, ca nu a fost prins in flagrant si ca Oprescu nu apare in niciuna dintre interceptarile depuse la.

Sorin Oprescu NU demisioneaza. Aveti putintica rabdare, domnilor!

Avocatul lui Sorin Oprescu a declarat ca primarul Capitalei NU intentioneaza sa demisioneze din functie, aratand ca apararea are de probat nevinovatia in dosarul in care acesta a fost arestat preventiv.

DNA: Sorin Oprescu a primit mita in punga de cadou, la el acasa. Edilul numea camp sau tara locul in care primea banii

In cererea de arestare procurorii vin cu acuzatii grave la adresa lui Oprescu. Acestia spun ca ediulul lua spaga doar in euro si ca mita o primea intr-o punga de cadou la el acasa, informeaza B1 TV. Unul dint.

Arad: O adolescenta de 17 ani a fost violata de propriul tata. Barbatul a fost arestat preventiv

Un nou caz de viol ingrozeste Romania. O adolescenta de 17 ani a fost abuzata sexual chiar de catre propriul tata, informeaza B1 TV. Grozavia avea loc noaptea, in gradina casei unde cei doi locuiau. Barbatul .

Sorin Oprescu, arestat preventiv

ACTUALIZARE 00:10 Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, acuzat de procurorii DNA de luare de mita. Decizia nu este definitiva, insa este executorie, iar Sorin Oprescu va fi dus in arestul Politiei Capitalei. * Avocat: Flagrantul nu exista * Alte 4 persoane au mai fost retinute pana acum in acest dosar ------------ * Managementul spagii la Primaria Capitalei: doua treimi din contract * Sorin Oprescu, primul primar din istoria Bucurestiului retinut de DNA Dupa ce in 2008, Sorin Oprescu a intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai lung carnat afumat din lume si cu cel mai greu tort cu fructe si frisca din lume, el a atins, ieri, performanta de a fi primul edil in functie al Bucurestiului retinut de procurorii anticoruptie pentru luare de mita.

Dosarul Sorin Oprescu: Alte cinci persoane, printre care directorul Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti si directorul economic al Primariei Capitalei, arestate preventiv pentru fapte de coruptie

Ruxandra Petroi Avasiloae, director general al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti de la Portile Bucurestiului, adjunctul sau, Florin Supeala, si Octavian Mircea Constantinescu, director economic in cadrul aparatului Primarului Municipiului Bucuresti, toti trei fiind acuzati de luare de mita, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile in dosarul de coruptie al primarului Capitalei, Sorin Oprescu, a decis Tribunalul Bucuresti. De asemenea, si fostul sofer al lui Oprescu, Cristian Stanca, zis Grenada, acuzat de complicitate la luare si dare de mita, si omul de afaceri Claudiu Bengalici, administrator al unei societati comerciale, acuzat de doua infractiuni de complicitate a spalarii banilor, au fost arestati preventiv.

Sorin Oprescu, in arest preventiv

Decizia nu este definitiva Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, acuzat de procurorii DNA de luare de mita. Decizia nu este definitiva, insa este executorie, iar Sorin Oprescu va fi dus in arestul Politiei Capitalei. ------------ * Managementul spagii la Primaria Capitalei: doua treimi din contract * Sorin Oprescu, primul primar din istoria Bucurestiului retinut de DNA Dupa ce in 2008, Sorin Oprescu a intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai lung carnat afumat din lume si cu cel mai greu tort cu fructe si frisca din lume, el a atins, ieri, performanta de a fi primul edil in functie al Bucurestiului retinut de procurorii anticoruptie pentru luare de mita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )