Libnet.ro
UNICEF

17:45

Sorin Oprescu: Referendumul privind eutanasierea cainilor fara stapan nu va mai avea loc (VIDEO)

B1 B1,
Sorin Oprescu: Referendumul privind eutanasierea cainilor fara stapan nu va mai avea loc (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat marti seara ca referendumul local privind eutanasierea cainilor vagabonzi nu va mai avea loc, ca urmare a adoptarii de catre Camera Deputatilor a legii. continuă pe B1

Oprescu: Referendumul privind eutanasierea cainilor maidanezi nu va mai avea loc

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat, marti, ca referendumul local privind eutanasierea cainilor vagabonzi nu va mai avea loc, ca urmare a adoptarii de catre Camera Deputatilor a legii referitoare la problema patrupedelor fara.

Legea privind eutanasierea cainilor fara stapan, adoptata

Update 12:45 Legea care permite eutanasierea cainilor fara stapan care nu sunt adoptati sau revendicati in 14 zile de cand ajung in adaposturi a fost adoptata de Camera Deputatilor.

Deputatii au votat amendamentul privind eutanasierea cainilor fara stapan dupa 14 zile

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, amendamentul la Legea privind cainii fara stapan care stabileste un termen de 14 zile in care cainii sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca nu sunt.

Deputatii au votat amendamentul privind eutanasierea cainilor fara stapan dupa 14 zile: incepe votul in Parlament pe legea maidanezilor

36:Votul pe legea maidanezilor a inceput in plenul Parlamentului. Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, amendamentul la Legea privind cainii fara stapan care stabileste un termen de.

Oprescu: Vom anula referendumul pe tema eutanasierii cainilor fara stapan

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a mentionat, in cadrul unei conferinte de presa, ca referendumul privind eutanasierea cainilor fara stapan va fi anulat.

Eutanasierea cainilor fara stapan dupa 14 zile a fost adoptata de camera Deputatilor. ...

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, amendamentul la Legea privind cainii fara stapan care stabileste un termen de 14 zile in care cainii sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca nu sunt revendicati sau adoptati, sa fie eutanasiati, edilii avand posibilitatea sa amane eutanasierea, informeaza Mediafax. CITITI SI: Soarta cainilor maidanezi a fost decisa. ONG-urile nu au fost primite la votul legii privind cainii fara stapan Amendamentul a fost adoptat cu majoritate de voturi, dupa ce .

Eutanasierea cainilor fara stapan dupa 14 zile, adoptata de Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, amendamentul la Legea privind cainii fara stapan care stabileste un termen de 14 zile in care cainii sunt tinuti in adaposturi, dupa care, daca nu sunt revendicati sau adoptati, sa fie eutanasiati, edilii.

Eutanasierea cainilor fara stapan dupa 14 zile a fost adoptata de camera Deputatilor. ...

Mai multi iubitori de animale protesteaza in sala de sedinte. Atunci cand ne trezim cu o inundatie in casa nu ne apucam mai intai sa scoatem apa. Oprim robinetul. Liderul grupului parlamentar al minoritatilor nationale. Lucrul asta nu e bun. Lasam lucrurile sa se stranga si le neglijam. Se intampla ceva irational Remus Cernea: Majoritatea grupurilor deputatilor neafiliati s-au abtinut. , Este o falsa salutie, este o masura populista care doar va amagi cetatenii. Peste cativa ani vom .

Eutanasierea cainilor fara stapan, adoptata de Parlament. ...

Valeriu Zgonea: Sunt crescator de caini mari si stiu cum e sa cresti un caine. Valeriu Zgonea: Nu am dorit sa omoram niciun caine. Daca autoritatile au resurse pot tine cainele si un an de zile. Prioritatea noastra este sa protejam vietile oamenilor. Daca apare necesitatea completarii acestui proiect de lege se poate face acest lucru. Am dorit sa gasim o perioada in care iubitorii de animale sa ii adopte. Vrem ca intr-un an, un an si jumatate sa nu mai avem caini pe strazi In .

Surse: Oprescu ar putea renunta la referendumul despre eutanasierea cainilor.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, ar putea renunta la referendumul despre eutanasierea cainilor daca Parlamentul va adopta in maxim o saptamana legea cainilor fara stapan.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )