Libnet.ro
UNICEF

20:45

Surse: Oprescu ar putea renunta la referendumul despre eutanasierea cainilor.

România Liberă România Liberă,
Surse: Oprescu ar putea renunta la referendumul despre eutanasierea cainilor.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, ar putea renunta la referendumul despre eutanasierea cainilor daca Parlamentul va adopta in maxim o saptamana legea cainilor fara stapan. continuă pe România Liberă

Consiliul general al Capitalei A APROBAT referendumul pentru eutanasierea cainilor.

Consiliul general al Capitalei a aprobat organizare in 6 octombrie a referendumului pentru eutanasierea cainilor. Bucurestenii vor raspunde cu da sau nu intrebarii privind eutanasierea cainilor maidanezi care nu au fost adoptati in termenul prevazut de lege, informeaza Mediafax. Grupul consilierilor PDL a parasit sala inaintea votului din Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) privind organizarea referendumului local, singurii care au votat impotriva fiind consilierii .

Sorin Oprescu nu vrea sa spuna cum va vota la referendumul privind eutanasierea cainilor maidanezi

Primarul general al Capitalei,Sorin Oprescu, a declarat, vineri, ca nu isi va exprima public votul pe care il va da la referendumul local pentru ca nu doreste sa poata influenta astfel pe cineva. Nu am do.

Protest la Universitate fata de eutanasierea cainilor maidanezi: Copiii iubesc maidanezii. Alegeti viata

Cateva zeci de persoane s-a adunat la Universitate, in fata Teatrului National, pentru a protesta fata de eutanasierea cainilor comunitari, sustinand ca aceasta nu este o solutie si pronuntandu-se in.

Protest la Universitate fata de eutanasierea cainilor maidanezi.

Cateva zeci de persoane s-a adunat la Universitate, in fata Teatrului National, pentru a protesta fata de eutanasierea cainilor comunitari, sustinand ca aceasta nu este o solutie si pronuntandu-se in favoarea sterilizarii. Manifestantii, cu varste cuprinse intre 20 si 60 de ani, cativa veniti cu cainii de companie, au afisat pancarte cu mesaje ca: Nu eutanasierii, da sterilizarii, Stop masacrului, noi suntem vocea lor, Copiii iubesc maidanezii. Nu eutanasiati sufletul copiilor. Alegeti .

Referendumul maidanezilor, inutil, redundant si la limita legalitatii. CCR: Comunitatile nu pot decide in niciun caz eutanasierea cainilor

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, ales prin vot direct de catre cetatenii Bucurestiului pentru a le reprezenta interesele si, implicit, pentru a gasi solutii la problemele pe care le intampina si.

Mircea Diaconu, la Punctul de intalnire: Referendumul privind eutanasierea maidanezilor nu isi are rostul. Suntem crestini

Actorul Mircea Diaconu, vicepresedinte PNL, indeamna la judecarea in liniste a problematicii cainilor maidanezi in Romania, in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, indicand ca.

Bucurestenii sustin, in covarsitoare majoritate, eutanasierea cainilor vagabonzi. ...

Un nou sondaj de opinie pe tema cainilor fara stapan din Capitala, efectuat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie, arata ca aproape trei sferturi dintre bucuresteni vor vota pentru eutanasierea patrupedelor, anunta RADOR. Pe de alta parte, o treime dintre cei chestionati pun in seama autoritatilor locale vina pentru ceea ce I s-a intamplat copilului de patru ani ucis de haita de caini vagabonzi. Sondajul a fost realizat pe un esantion de 1. 811 persoane cu vartsa de peste 18 ani, cu .

Cat s-a vorbit in ultimul an in presa scrisa si online despre situatia cainilor vagabonzi

Problema cainilor vagabonzi a luat din nou amploare in media, dupa ce un copil de 4 ani a murit atacat de caini. mediaTRUST prezinta vizibilitatea subiectului in presa scrisa si online in perioada anterioara tragediei si la o saptamana dupa aceasta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )