Libnet.ro
UNICEF

07:15

Sorina Pintea, despre imaginile revoltatoare de la Spitalul Municipal din Bucuresti: Masurile vor fi drastice

Antena3 Antena3,
Sorina Pintea, despre imaginile revoltatoare de la Spitalul Municipal din Bucuresti: Masurile vor fi drastice

Ministrul Sanatatii a reactionat, joi, dupa cein spatiul public au aparut imagini din cadrul Spitalului Muncipal din Bucuresti, unde mai multi pacienti au fost loviti, injurati si amenintati de. continuă pe Antena3

Imagini revoltatoare in Spitalul Municipal din Capitala. Pacient batut de asistente in camera de garda - VIDEO

Scene socante au fost filmate in Spitalul Municipal din Capitala! Mai multi pacienti au fost loviti, injurati si amenintati de asistentele medicale. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care.

Imagini revoltatoare in Spitalul Municipal din Capitala. Pacient batut de infirmiere in camera de garda - VIDEO

Scene socante au fost filmate in Spitalul Municipal din Capitala! Mai multi pacienti au fost loviti, injurati si amenintati de infirmiere. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot.

Sorina Pintea, despre Legea vaccinarii: Trebuie sa avem in text cuvantul obligativitate

Romania da semne ca se aliniaza trendului international privind pozitia fata de vaccinarea obligatorie. Legea vaccinarii e inca in dezbatere, dar ministrul Sanatatii si-a exprimat clar punctul de vedere. La nivel european si nu numai se aduce tot mai des in discutie vaccinarea obligatorie. Din cauza miscarilor anti-vaccin, care au luat amploare si au castigat [] .

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, despre cauzele care au intarziat constructia spitalelor regionale: Suntem pe ultima suta de metri

Cu ocazia vizitei la Spitalul Horezu - Valcea, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a mentionat o serie de detalii sensibile legate de subiectul spitalelor regionale, sustinand ca la un moment dat va veni cu mai multe precizari, si a vorbit despre masurile menite a imbunatati relatia pacient - medic, care vor merge pana laamenzi substantiale, precizand si ca pana pe 27 mai nu va mai merge in teritoriu pentru a nu fi acuzata de campanie electorala.

Sorina Pintea despre proiectul legii vaccinarii, blocat de aproape 2 ani in Parlament: Am vorbit cu colegii de la PSD. Fiind o lege cu impact atat de mare, cred ca se procedeaza corect

Am vorbit cu colegii de la PSD, dar, fiind o lege cu impact atat de mare, cred ca se procedeaza corect. Pentru a se putea adopta o astfel de lege, e nevoie de un consens, a afirmat marti ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, intrebata, intr-o conferinta de presa la Guvern, despre proiectul legii vaccinarii, blocat de aproape 2 ani in Parlament. Sorina Pintea a subliniat insa ca parerea mea personala, si mi-o voi exprima public peste tot, este ca e nevoie sa avem in lege cuvantul 'obligativitate'. Pentru ca daca nu avem aceasta sintagma, nu am rezolvat problema.

VIDEOPacienti loviti si injurati de infirmiere la Spitalul Municipal din Capitala

Mai multi pacienti din Spitalul Municipal din Capitala au fost loviti si injurati de infirmiere. in plus, acestia au fost amenintati cu moartea. Cineva a filmat intreaga scena, iar imaginile au fost publicate in mediul online, starnind revolta societastii civile.

Cine erau pacientii loviti si injurati la Spitalul Universitar din Capitala

Scene socante au fost filmate in Spitalul Municipal din Capitala! Mai multi pacienti au fost loviti, injurati si amenintati cu moartea de catre infirmiere. Pacientii din filmarese aflau in.

Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru spitalul regional Iasi. Sorina Pintea: Nu putem spune ca acest Guvern a blocat constructia spitalelor

Executivul a aprobat, marti, prin Hotarare de Guvern, indicatorii tehnico-economici pentru spitalul regional din Iasi, care ar urma sa aiba 850 de paturi si 19 sali de operatii. Pasii urmatori sunt depunerea cererii de finantare la Bruxelles, licitatia si demararea constructiei spitalului, afirma ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a tinut sa sublinieze ca Nu putem spune ca acest Guvern, PSD-ALDE, a blocat constructia spitalelor regionale.

VIDEO Angajate ale Spitalului Universitar, filmate cand tipa la pacienti si ii umilesc / Ce spune Sorina Pintea

Mai multe angajate ale Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti au fost filmate in timp ce tipau la pacienti, le vorbeau urat si ii umileau, imaginile fiind postate pe retele de socializare. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, joi, ca a fost convocata o comisie de disciplina in acest caz.

Sorina Pintea: Meningita meningococica din cazul fetei de la Pitesti, diferita de cea din cazul elevei de la Lazar

Meningita meningococica depistata la pacienta din Arges nu este acelasi lucru cu menigita menigococica pe care a contactat-o fata care a decedat de la Liceul Lazar, a declarat joi ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. O tanara de 16 ani bolnava de meningita este internata de ieri la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, transferata de la Spitalul de Pediatrie din Pitesti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )