Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un SOS cat o prezenta la Exatlon: Drama prin care a trecut cel mai iubit concurent roman in Republica Dominicana!

B1 B1,
Un SOS cat o prezenta la Exatlon: Drama prin care a trecut cel mai iubit concurent roman in Republica Dominicana!

Cantaretul de muzica populara a revenit din Republica Dominicana, de la Exatlon, acolo unde a facut parte din echipa Razboinicilor. Ciprian Silasi, in varsta de 35 de ani, a dezvaluit. continuă pe B1

Un SOS cat o prezenta la Exatlon: Drama prin care a trecut cel mai iubit concurent roman in Republica Dominicana!

Cantaretul de muzica populara a revenit din Republica Dominicana, de la Exatlon, acolo unde a facut parte din echipa Razboinicilor. Ciprian Silasi, in varsta de 35 de ani, a dezvaluit.

Legea prin care se vor aloca fonduri de 860.000 de euro Casei Regale a trecut de Camera Deputatilor. A fost adoptata prin procedura tacita

Legea prin care se vor aloca fonduri de 860. 000 de euro Casei Regale de la bugetul statului, in fiecare an, a trecut de Camera Deputatilor fara sa fie votata si dezbatuta. Legea a fost adoptata prin.

Sistemul informatic prin care se elibereaza certificatele de cazier judiciar nu functioneaza

Sistemul informatic prin care se elibereaza certificarele de cazier judiciar nu functioneaza, luni dimineata, din cauza unei avarii. Defectiunea a survenit in urma unei avarii de natura tehnica, potrivit.

Firea, fata n fata cu Dragnea la sedinta conducerii PSD: mi dau singura demisia daca se gaseste o singura fraza prin care am afectat imaginea partidului

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reluat atacurile la adresa lui Liviu Dragnea, marti, inainte de intalnirea cu liderul PSD, in sedinta Biroului Permanent National al partidului. intrebata de jurnalisti daca nu se teme ca va fi exclusa din partid, Firea a spus ca isi da singura demisia daca va fi gasita o singura fraza a sa care sa demonstreze ca ar fi adus prejudicii de imagine PSD. Eu am facut afirmatii legate de stilul de conducere al domnului Dragnea, a spus Gabriela Firea.

Dragnea vorbeste despre obsesiile lui Iohannis si prezinta o noua valiza prin care arata ca presedintele minte

Presedintele Iohannis vorbeste despre penali care s-au cocotat in varful statului, dar, de fapt, el este cel care s-a cocotat, fiind urmarit penal in mai multe dosare, dar nu si-a dat demisia, a afirmat luni presedintele PSD, Liviu Dragnea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )