Libnet.ro
UNICEF

13:45

Sotia lui Alin Oprea a luat decizia de ultima ora. Ce a facut, in urma cu putin timp

Playtech Playtech,
Sotia lui Alin Oprea a luat decizia de ultima ora. Ce a facut, in urma cu putin timp

Larisa Oprea, sotia lui Alin Oprea, celebrul artist, fost membru al trupei Talisman, a ajuns cu putin timp in urma la notariat. Sotia artistului a fost insotita de cei doi copii ai cuplului. Sotia lui Alin Oprea, decizie de ultima ora. Ce a facut sotia cantaretului in urma cu putin timp? Sotia lui Alin Oprea, . continuă pe Playtech

Sotia lui Alin Oprea, reactie extrem de dura dupa despartire. Ce a putut sa spuna

In urma cu o aproximativ o luna, unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz se afla in pragul divortului, dupa 22 de ani de casnicie. Alin Oprea si sotia lui, Larisa s-au distantat la propriu si la figurat, dupa ce Larisa a plecat sa locuiasca alaturi de copii, care studiaza in Anglia. Ce a .

Ce au facut copiii lui Alin Oprea, dupa aventura cantaretului. Decizia radicala pe care au luat-o

Copiii lui Alin Oprea l-au exclus pe acesta din familie dupa ce cantaretul a inceput o relatie cu sotia unui afacerist din Cluj. Copiii nu-l mai au la inima, astfel ca artistul nu a fost chemat sa participe la zilele lor de nastere. Alin Oprea a dat cu piciorul unei canicii de 22 de ani .

Amanta lui Alin Oprea, prietena cu sotia cantaretului. Ce se intampla acum. S-a aflat

Alin Oprea s-a despartit de sotia sa dupa ce s-a indragostit nebuneste, culmea, de o apropiata a familiei. Nevasta cantaretului a facut pe detectivul pentru a afla ce se intampla cu sotul ei, iar ceea ce a descoperit a facut-o sa planga. Amanta lui Alin Oprea este o prietena de-a sotiei sale. Ce se intampla .

Alin Oprea, surprins cu amanta, la cateva saptamani dupa ce a anuntat divortul

Despre Alin Oprea lumea stia ca este casatorit cu Larisa Uta timp de 22 de ani, avand si doi copii, un baiat si o fata. Decizia soc de a divorta a venit dupa ce acesta a fost dat de gol de amanta sa pe retelele de socializare. De la divort direct in bratele amantei Socul .

Divort cu peripetii pentru Alin Oprea de la Talisman. Copiii nu ii mai vorbesc dupa ce au aflat de relatia pe care o avea de 2 ani cu o alta femeie

Alin Oprea, solistul trupei Talisman a devenit tinta unor controverse in urma cu cateva zile, cand s-a aflat public de relatia pe care o are de aproximativ doi ani, in afara casniciei. Timp de 23 de ani,.

Metro a luat decizia anului. Vestea data la cel mai inalt nivel

Conform unui comunicat dat publictatii de gigantul Metro Cash & Carry, functia de director executiv a fost preluata de un alt personaj, fostul CEO, Roland Ruffing, fiind in functia respectiva de 4 ani. Roland Ruffing schimbat din functia director executiv METRO Cash & Carry Romania Nouul CEO, in persoana lui Adrian Ariciu, il inlocuieste pe .

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Ce se intampla acum in Romania

Cu putin timp in urma Raed Arafat a vorbit despre posibilitatea reintrarii in starea de urgenta. Ce se intampla in Romania. Anuntul de ultima ora al sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta La sfarsitul lunii iulie, Raed Arafat a declarat ca nu se poate spune ca situatia este controlata in ceea ce priveste raspandirea pandemiei, .

Penny Market, decizie care intereseaza zeci de mii de clienti. Anuntul de ultima ora

O surpriza pentru clientii Penny din partea hypermarketului. Penny in colaborare cu Auto Total a decis sa lanseze un nou serviciu pentru clienti. Anuntul de ultima ora de la Penny Market care vizeaza mii de clienti Penny Market si Auto Total lanseaza serviciul de comenzi online cu livrare la domiciliu, Lyvra. incepand cu luna august .

ANAF, decizie de ultima ora. Sunt foarte multi bani la mijloc

ANAF face o mutare de ultima ora. Conducerea a decis oprirea operatiunilor de vamuire la birourile vamale de frontiera din Constanta si directionarea acestora la birourile vamale din interiorul tarii, pe motiv ca cele din urma nu ar avea activitate, in timp ce structura din port este foarte aglomerata, iar timpii de asteptare mari. Peste .

Ultima ora. Vaccinul anti-COVID-19 aparut in Rusia, folosit si in spitalele din Romania? Klaus Iohannis a facut anuntul

Klaus Iohannis a anuntat in cursul zilei de miercuri ca nu va opta pentru vaccinul anti-COVID-19 anuntat de Rusia. in ciuda vestii bune anuntate de Vladimir Putin, presedintele Romaniei a oferit argumente pertinente pentru refuzul sau de a-l folosi in spitalele romanesti. in acest moment nu exista un vaccin anti-COVID aprobat in Uniunea Europeana in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )