Libnet.ro
UNICEF

09:45

Sotia unui primar din Neamt, gasita impuscata in casa. Prima ipoteza luata in calcul este sinuciderea

Adevărul Adevărul,
Sotia unui primar din Neamt, gasita impuscata in casa. Prima ipoteza luata in calcul este sinuciderea

Rica Machidon, sotia primarului comunei Tazlau, Constantin Machidon, a fost gasita impuscata in propria locuinta luni, 22 iunie. Anchetatorii iau in calcul ipoteza ca femeia s-a sinucis cu arma de vanatoare a sotului. continuă pe Adevărul

Neamt: Sotia primarului comunei Tazlau a fost gasita impuscata in casa

Sotia primarului comunei Tazlau, Constantin Machidon, a fost gasita, luni, impuscata in propria locuinta. Anchetatorii iau in calcul ipoteza sinuciderii. Femeia s-ar fi impuscat cu arma de vanatoare a.

A agresat sexual patru copii in liftul unui bloc din Capitala. I-a blocat intre etaje si apoi s-a DEZBRACAT

Un barbat care a agresat sexual patru copii, cu varste intre sapte si 10 ani, in liftul unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei, este cautat de politisti, care au si imagini cu suspectul, surprinse de o camera.

Barbat cautat de politisti dupa ce a agresat sexual patru copii in liftul unui bloc din Capitala

Un barbat a fost sub urmarire de Politia Capitalei dupa ce a agresat sexual patru copii. intamplarea a avut loc in liftul unui bloc din Sectorul 3. in seara de 10 iunie a. c. , Directia Generala de Politie.

Sotia unui ministru israelian, gluma rasista la adresa lui Obama

Sotia ministrului israelian de Interne, Judy Mozes, a postat, duminica, pe Twitter o gluma rasista, in care l-a numit pe presedintele american Barack Obama negru si slab.

Stiti cum este cafeaua Obama? Neagra si slaba. Sotia unui demnitar israelian isi cere scuze dupa ce a facut aceasta gluma rasista pe contul sau de Twitter

Sotia ministrului israelian de Interne a postat pe contul sau de Twitter o gluma rasista la adresa presedintelui American Barack Obama. Ulterior, Judy Mozes si-a cerut scuze public, scrie Daily Mail.

Farmville in curtea scolii: Elevii unui liceu din Ialomita cultiva porumb si cresc animale

Elevii liceului Tehnologic Iordache Zossima, din localitatea ialomiteana Armasesti, cresc animale si cultiva pamantul, chiar in curtea scolii, relateaza Adevarul. Liceul, care se numea in trecut Scoala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )