Libnet.ro
UNICEF

09:45

SOV a fost condamnat definitiv la 10 ani de nchisoare n Dosarul Asociatiei Salariatilor Petrom

Hotnews Hotnews,
 SOV a fost condamnat definitiv la 10 ani de nchisoare n Dosarul Asociatiei Salariatilor Petrom

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a fost condamnat definitiv la 10 ani si sase luni de inchisoare in Dosarul Asociatiei Salariatilor Petrom. Liviu Luca a primit 10 ani si doua luni de inchisoare, potrivit Digi24. continuă pe Hotnews

Sorin Ovidiu Vintu, condamnat la 10 ani de inchisoare, in dosarul salariatilor Petrom

Sorin Ovidiu Vintu a primit o condamnare la 10 ani de inchisoare, intr-unul din dosarele sale celebre. Este vorba despre dosarul delapidarii patrimoniului Asociatiei Salariatilor din SNP Petrom SA. Sentinta.

Sorin Ovidiu Vintu, condamnat definitiv la 10 de ani de inchisoare, in dosarul delapidarii de la SNP Petrom

O noua condamnare pentru omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu! Curtea de Apel Bucuresti a decis vineri condamnarea acestuia la 10 ani de inchisoare in dosarul delapidarii patrimoniului Asociatiei Salariatilor din.

Marian Condescu a fost condamnat la trei ani deinchisoare cu suspendare. Sentinta e definitiva

Fostul presedinte de la Pandurii Targu-Jiu Marian Condescu a primit trei ani de inchisoare cu suspendare, joi, la Curtea de Apel Craiova. Condescu a fost condamnat pentru inselaciune si fals in inscrisuri.

Un boschetar ce si-a omorat cu salbaticie prietenul de pahar intr-un garaj din Suceava a fost condamnat la 13 ani de inchisoare

Mihai Nastasiu, un recidivist de 39 de ani, a fost condamnat la 13 ani de inchisoare pentru omor. El este acuzat ca dupa o cearta avuta cu un prieten de pahar l-a batut pe acesta pana a murit. Victima si-a dat ultima suflare intr-un garaj din municipiul Suceava.

Marin Condescu, condamnat definitiv. Ce pedeapsa a primit fostul boss de la Pandurii

Marin Condescu, fostul lider de sindicat si presedinte al clubului de fotbal Pandurii Targu Jiu, a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel Craiova, la o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare, pentru inselaciune si fals in inscrisuri private.

Fost sef de Politie, achitat de Curtea Suprema dupa ce in prima instanta a fost condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare cu executare

Curtea Suprema l-a achitat pe comisarul-sef Ioan Nicusor Todirut, fostul prim politist al Sucevei, in dosarul privind achizitionarea la un pret considerat supraevaluat a cladirii in care functioneaza acum Politia municipiului Suceava, fostul sediu al fabricii de tricotaje Zimbru. Alti patru inculpati au fost achitati dupa ce in prima instanta au primit pedepse cu executare.

Un barbat a fost condamnat la 50 de ani de nchisoare dupa ce a furat fajitas n valoare de 1,2 milioane de dolari

Un fost angajat al unui Centru de corectie juvenila din Texas care a recunoscut ca a furat fajitas, mancare mexicana asemanatoare shaormei, in valoare de 1,2 milioane de dolari a fost condamnat la 50 de ani de inchisoare, saptamana trecuta, relateaza USA Today.

Un barbat din Iasi a fost condamnat la nchisoare si la despagubiri de 30.000 de euro, dupa ce a infestat o minora cu HIV

Un barbat in varsta de 34 de ani, care are SIDA, a fost condamnat de magistratii ieseni la 3 ani si 8 luni de inchisoare, dupa ce a intretinut un act sexual cu o minora de 14 ani si a infectat-o cu virusul imunodeficientei umane HIV), scrie Agerpres.

Medic chirurg din Trgu Mures, condamnat la 2 ani de nchisoare cu suspendare pentru luare de mita

Liviu Marian Matei, medic chirurg la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare si Transplant din Targu Mures, a fost condamnat, prin acord de recunoastere a vinovatiei, la 2 ani inchisoare cu suspendare si pedeapsa complementara a interzicerii dreptului de a exercita profesia de medic, de asemenea timp de 2 ani, pentru luare de mita, anunta Agerpres.

Un american a fost condamnat la 330 de ani de inchisoare pentru ca a apelat la prostituate minore

Un barbat din Florida a fost condamnat la 330 de ani de inchisoare pentru pornografie infantila. Autoritatile sustin ca barbatul mergea in Filipine, unde platea minori pentru a intretine relatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )