Libnet.ro
UNICEF

12:45

Sova: Autostrada Sebes - Turda trebuie terminata pana in 2016 din cauza ca sunt folositi bani europeni

Adevărul Adevărul,
Sova: Autostrada Sebes - Turda trebuie terminata pana in 2016 din cauza ca sunt folositi bani europeni

Autostrada Sebes - Turda va trebui terminata pana in 2016, a declarat, sambata, la Blaj, ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, Dan Sova. continuă pe Adevărul

Sova despre autostrada Sebes - Turda: Trebuie sa o finalizam pana in 2016 si cred ca o terminam

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat, sambata, la Blaj, ca autostrada Sebes - Turda va costa aproximativ 900 de milioane de euro si va trebui finalizata pana in 2016, exprimandu-si increderea ca acest termen va fi respectat, transmite Mediafax.

Sova despre autostrada Sebes - Turda: Trebuie sa o finalizam pana in 2016 si cred ca o ...

Dan Sova a spus ca proiectul privind constructia autostrazii este intr-o faza avansata, urmand ca in luna iulie sa fie terminata documentatia de transformare a drumului expres, propus initial pentru acest tronson, in autostrada, iar pana in decembrie vor fi finalizate procedurile de licitatie si de atribuire a lucrarii de constructie, informeaza Mediafax. Suntem avansati, in luna iulie se termina documentatia de transformare din drum expres in autostrada, pana in decembrie vom avea terminate .

Dan Sova este optimist: Autostrada Sebes-Turda trebuie sa fie gata pana in 2016 si cred ca o s-o terminam

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat, sambata, la Blaj, ca autostrada Sebes - Turda va costa aproximativ 900 de milioane de euro si va trebui finalizata pana in 2016, expr.

Autostrada Sebes - Turda va trebui finalizata pana in 2016

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat, astazi, la Blaj, ca autostrada Sebes - Turda va costa aproximativ 900 de milioane de euro si va trebui finalizata pana in 2016, exprimandu-si increderea ca acest termen va fi respectat, potrivit surselor de presa.

VIDEO Ministrul Dan Sova despre autostrada Sebes Turda: Pana in decembrie vom avea semnat contractul

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova a declarat, sambata, la Bsaj ca proiectul privind construirea autostrazii Sebes Turda este intr-o faza avansata. Potrivit acestuia, in luna iulie se va finaliza documentatia de transformare a proiectului din drum expres, asa cum era initial prevazut, in autostrada.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )