Libnet.ro
UNICEF

06:15

Spania: A murit Ducesa de Alba, persoana cu cele mai multe titluri nobiliare din lume

B1 B1,
Spania: A murit Ducesa de Alba, persoana cu cele mai multe titluri nobiliare din lume

Ducesa de Alba a Spaniei, una dintre cele mai bogate aristocrate ale Europei, a murit joi, la varsta de 88 de ani, din cauza unor probleme de sanatate, informeaza dailymail. co. uk. Maria del Rosario Cayetana Alfonsa. continuă pe B1

16.300 de locuri de munca, disponibile miercuri. Cele mai multe, in Bucuresti si Cluj

300 de locuri de munca sunt disponibile,miercuri, in toata tara, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad.

Printre cele mai multe facilitati si subventii pentru companii se regasesc in domeniul productiei

In domeniul productiei sunt oferite printre cele mai multe facilitati fiscale si subventii pentru companiile de pe plan local, insa si IT-ul, agricultura, industria energetica si cea de servicii prezinta avantaje semnificative din acest punct de vedere, potrivit Accace, companie de externalizare si consultanta de afaceri din Europa Centrala si de Est.

Spania, in doliu. A murit ducesa de Alba, una dintre cele mai bogate aristocrate din Europa

A 18-a ducesa de Alba, Maria del Rosario Cayetana Fitz-James Stuart, care se bucura de o mare popularitate in randul spaniolilor, a murit la varsta de 88 de ani, la Sevilla. Femeia avea probleme grave de sanatate si a fost spitalizata duminica seara, in urma unei pneumonii.

A murit Ducesa de Alba, cea mai bogata aristocrata

Nobilimea din Europa este in doliu. Ducesa de Alba a incetat din viata, la 88 de ani. Ea era unul dintre cei mai bogati aristocrati din Europa si avea cele mai multe titluri nobiliare de pe batranul continent.

Klaus Iohannis sparge un nou record: politicianul cu cele mai multe like-uri pe Facebook din Europa

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a devenit primul politician din Europa care a atins un milion de like-uri pe Facebook. Este a doua reusita a primarului din Sibiu, dupa ce la turul doi al alegerilor prezidentiale a reusit sa recupereze.

Black Friday 2014. Live blog: cele mai atractive reduceri

De Black Friday 2014, iti prezentam reducerile care merita cu adevarat luate in seama. Acest articol va fi completat continuu in urmatoarele 3 zile, pentru ca voi sa aflati toate detaliile interesante despre reducerile de Black Friday 2014. emag. ro a castigat autoritar competitia la precedentele editii ale Black Friday. in 2014, cei de la emag promit si mai multe produse la reducere, inclusiv cateva zeci de automobile. Black Friday 2014 la Emag. Ce pregateste cel mai mare magazin online din [].

NATO a interceptat anul acesta de trei ori mai multe zboruri militare ruse decat in 2013

NATO a interceptat anul acesta peste 100 de zboruri militare ruse, adica de trei ori mai multe decat in 2013, anunta secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, citat de AFP. Secretarul general NATO a inceput joi un.

Hegedus Csilla, clujeanca din fruntea Ministerului Culturii, obtine venituri din mai multe comitete si comitii

Hegedus Csillaeste, de ieri, noul ministru al Culturii, la propunerea UDMR. Clujeanca a fost secretar de stat in cadrul Ministerului Culturii si a obtinut venituri din mai multe activitati: coproprietar al SC Pro Utilitas S. L, director executiv al Fundatiei Transilvania Trust, secretar general adjunct al UDMR Bucuresti, expert al AFCN si expert al Comisiei Europene.

Yahoo Messenger si Yahoo Mail, indisponibile mai multe ore pentru utilizatorii din Romania

Utilizatorii Yahoo Mail si Yahoo Messenger din Romania intampina probleme de logare in ultimele doua zile. Serviciul a fost picat timp de mai multe ore in cursul diminetii de joi, iar mai multi utilizatori s-au.

ANSVSA face controale la fermele de pasari, dupa ce au fost confirmate mai multe focare de gripa aviara in Europa

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) face controale la fermele de pasari, dupa ce a fost informata de Comisia Europeana ca au fost confirmate mai multe focare de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2851 seconds )