Libnet.ro
UNICEF

11:45

Spatiul aerian din Singapore va fi restrictionat n timpul summitului dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Hotnews Hotnews,
 Spatiul aerian din Singapore va fi restrictionat n timpul summitului dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Spatiul aerian din Singapore va fi restrictionat in timpul summitului dintre Donald Trump si Kim Jong-un, au anuntat miercuri Organizatia Aviatiei Civile Internationale ICAO) si Administratia Federala a Aviatiei din SUA FAA), scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Noi restrictii privind spatiul aerian

Singapore va impune restrictii privind spatiul aerian in timpul summit-ului dintre presedintele american, Donald Trump si liderul nord-coreean, Kim Jong-un, conform unei note publicate de autoritati, scrie Reuters.

Cine plateste hotelul lui Kim pe timpul summit-ului cu Trump din Singapore?

Administratia Donald Trump incearca sa gaseasca solutii pentru suportarea costurilor cazarii liderului Coreei de Nord, Kim Jong-Un, intr-un hotel de lux din Singapore, in timpul summitului din 12 iunie, scrie cotidianul american The Washington Post.

Avioane de lupta in spatiul aerian grecesc

Turcia a trimis avioane de lupta in spatiul aerian al Greciei dupa ce opt ofiteri ai armatei Turce, suspectati de statul turc ca ar fi fost implicati in tentativa de lovitura de stat din 2016, au fost eliberati inaintea procesului in Grecia, scrie The Guardian.

Motivul pentru care Turcia a trimis avioane de lupta in spatiul aerian al Greciei

Armata turca a trimis avioane de lupta in spatiul aerian al Greciei dupa ce tara vecina a eliberat opt ofiteri suspectati de implicare in tentativa de rasturnare a regimului Erdogan, in vara lui 2016, relateaza The Guardian.

Apar primii sponsori ai ntlnirii Trump-Kim. Organizatia laureata a premiului Nobel, care se ofera sa suporte costurile summit-ului din Singapore

Campania Internationala pentru Abolirea Armelor Nucleare ICAN), laureata a premiului Nobel pentru Pace, se ofera sa sustina costurile intalnirii istorice dintre liderul Coreei de Nord, Kim Jong Un, si presedintele SUA, Donald Trump, inclusiv sa plateasca hotelul, informeaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )