Libnet.ro
UNICEF

06:00

Spectacol caritabil de muzica populara mehedinteana pentru un elev al Liceului de Arte I. St. Paulian

Adevărul Adevărul,
Spectacol caritabil de muzica populara mehedinteana pentru un elev al Liceului de Arte I. St. Paulian

Grupul si Orchestra Cetinita ale Liceului de Arte I. St. Paulian au organizat la sfarsitul acestei saptamani, la Palatul Culturii Teodor Costescu, din Drobeta Turnu Severin, un spectacol caritabil. continuă pe Adevărul

Doliu teribil in muzica populara: Artistul iubit de milioane de romani a murit! Din pacate acesta a facut infarct

Muzica populara a intrat in doliu! Cantaretul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Vestea tragica a fost data de Andrada Barsauan, care avea un proiect muzical in colaborare cu acesta, potrivit.

DOLIU MARE in muzica populara romaneasca: ARTISTUL IUBIT de milioane de romani A MURIT... Din pacate, a facut infarct...

Indragitul artist de muzica populara Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Anuntul tragic a fost facut de Andrada Barsauan. Cantareata a fost puternic afectata de trecerea in nefiinta a.

Doliu in muzica populara: Din pacate, indragita cantareata care era iubita de intreaga Romanie a murit...

Durere fara margini in folclorul romanesc! Cantareata de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani, informeaza Adevarul. Artista s-a stins, duminica, din cauza unor.

CUTREMUR in muzica populara: I-AU FACUT POMANA! Ionut Dolanescu, SFASIAT de durere. Anuntul facut chiar la mormant... (FOTO)

Au trecut 10 ani de cand Ion Dolanescu a plecat dintre noi! 10 ani cu lacrimi si resemnare, cu scandaluri si impacari in familie, cu procese pentru avere care in final s-a impartit echitabil. Sambata, cei.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua DRAMA loveste muzica populara: Da, din pacate e vorba de iNDRAGITA Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu isi ascunde foarte bine varsta, artista fiind intr-o forma de invidiat pentru varsta sa! Secretul aspectului ei este il reprezinta operatiile estetice, la carevedeta nu s-a temut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )