Libnet.ro
UNICEF

19:15

Spiegel: Trump ar vrea ridicarea interdictiei de defrisare a aproape patru milioane de hectare de padure

Hotnews Hotnews,
 Spiegel: Trump ar vrea ridicarea interdictiei de defrisare a aproape patru milioane de hectare de padure

Presedintele SUA, Donald Trump, a ordonat ministrului sau al agriculturii, Sonny Perdue, sa excluda 9,5 milioane de acri 3,8 milioane hectare) din padurea nationala Tongass din interdictia de defrisare, potrivit Washington Post, citat de Spiegel. de. Ziarul american citeaza o conversatie prezidentiala cu guvernatorul Alaskai, Mike Dunleavy, la bordul Air Force One. Decizia nu este inca confirmata. Cu toate acestea, recent au existat repetate incercari de masacrare a naturii virgine in Alaska, pentru a face loc exploatarii comerciale. continuă pe Hotnews

Donald Trump vrea sa scape de uragane cu bombe nucleare. Ce propunere a facut la o intalnire de securitate nationala

In cadrul unei intalniri de securitate nationala, Donald Trump, presedintele SUA, ar fi sugerat ca vrea sa scape de uragane cu bombe nucleare. Care a fost propunerea liderului de stat? Donald Trump vrea sa scape de uragane cu bombe nucleare Potrivit unor surse citate de publicatia americana Axios, liderul american si-ar fi expus teoria despre .

Trump vrea sa cumpere DIICOT!

In doar 5 ani, DIICOT a probat un caz de semi-sclavagism si munca fortata! Clar, FBI trebuie sa vina in Romania sa invete cum se fac investigatiile! Si se vorbeste deja ca Trump vrea sa cumpere DIICOT.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )