Libnet.ro
UNICEF

21:00

Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti: Alte doua persoane, internate cu suspiciuni de gripa sezoniera. Numarul pacientilor a ajuns la 21

România Liberă România Liberă,
Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti: Alte doua persoane, internate cu suspiciuni de gripa sezoniera. Numarul pacientilor a ajuns la 21

Alte doua persoane au fost internate, in ultimele 24 de ore, la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, cu suspiciuni de gripa sezoniera. Astfel, numarul pacientilor diagnosticati cu gripa sezoniera, aflati sub supraveghere si tratament, a ajuns la 21. continuă pe România Liberă

Praznic cu toxiinfectie alimentara la Traian. Peste 100 de persoane au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Bacau

Aproximativ 280 de persoane au participat la un praznic care a avut loc duminica, in comuna bacauana Traian. Dintre acestea, peste o suta au ajuns la Spitalul de Urgenta din Bacau, in cursul zilei de luni si marti, cu greata, varsaturi, diaree si febra. Firma care a furnizat produsele de catering este din comuna Nicolae Balcescu. Inspectorii sanitar-veterinari si medicii Diectiei de Sanatate Publica au declansat o ancheta de proportii.

Carantina la Spitalul Judetean Targoviste, instituita de aparitia AH1N1

Spitalul Judetean de Urgente din Targoviste este in carantina, dupa ce s-au inregistrat mai multe cazuri de imbolnaviri cu AH1N1, si chiar si patru decese in judetul Dambovita. in Dambovita sunt inregistrate 7883 de infectii acute ale cailor respiratorii superioare, din care 89 sunt internate la Sectia de Boli Infectioase.

Incendiu la un depozit de langa Piata Moghioros. Doua persoane au suferit atacuri de panica

Un incendiu a izbucnit, vineri, seara, la un depozit de langa Piata Moghiorors din Capitala, pompierii intervenind cu cinci autospeciale pentru stingerea focului. Doua persoane au suferit atacuri de panica si au primit ingrijiri.

Accident grav la Targu-Jiu. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, vineri, in urma unui accident de circulatie care a avut loc vineri intr-un sens giratoriu din municipiul Targu-Jiu. Potrivit IPJ Gorj, politistii din cadrul Politiei Municipiului Targu-Jiu au fost sesizati de un participant la traficul rutier despre faptul ca pe strada Unirii s-a produs un accident rutier cu victime.

Spitalul Judetean Buzau pierde un medic de la Unitatea de Primiri Urgente

Medicul Angela Mazdrag a anuntat conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Buzau, printr-un referat, ca nu mai doreste sa faca garzi la Unitatea de Primiri Urgenta si ca pune punct colaborarii cu unitatea sanitara. Se adanceste astfel criza medicilor de la UPU, sectie in care activeaza doar jumatate din necesarul de medici specialisti de urgenta si cativa medici de familie care lucreaza cu norma intreaga.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )