Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ce spune Alina Gorghiu despre cazul elevei violate si mentalitatile din anumite comunitati

România Liberă România Liberă,
Ce spune Alina Gorghiu despre cazul elevei violate si mentalitatile din anumite comunitati

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a postat, marti, pe contul sau de Facebook un mesaj referitor la cazul tinerei violate de celor sapte tineri din Vaslui. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu, despre cazul elevei violate din Vaslui: Exista o problema de mentaliate. in anumite comunitati, oamenii tind sa invinovateasca femeia atunci cand ea este victima violentei

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a comentat marti cazul celor sapte tineri din Vaslui care au violat ore in sir o eleva, pana ce fata si-a pierdut cunostinta. Gorghiu isi exprima speranta ca vinovatii.

Alina Gorghiu, despre cazul elevei violate din Vaslui: Exista o problema de mentalitate. in anumite comunitati, oamenii tind sa invinovateasca femeia atunci cand ea este victima violentei

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a comentat marti cazul celor sapte tineri din Vaslui care au violat ore in sir o eleva, pana ce fata si-a pierdut cunostinta. Gorghiu isi exprima speranta ca vinovatii.

Cazanciuc, despre cazul elevei violate: Justitia se face in sala de judecata

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, marti, la Ploiesti, ca despre eventuale greseli sau forme de vinovatie legate de cazul elevei violate la Vaslui se poate vorbi dupa rezultatele verificarilor Inspectiei Judiciare IJ).

Virgil Iantu, despre cazul elevei care a fost violata de sapte indivizi in Vaslui: Barbatii adevarati condamna violul. Ce fotografie a postat vedeta de televiziune

Vedeta de televiziune Virgil Iantu a postat recent pe Facebook un mesaj legat de cazul elevei violate de sapte barbati din Vaslui. Si Adevarul a demarat in acest caz o campanie intitulata Dreptate pentru fata violata din Vaslui.

REVISTA BLOGURILOR. Zoso, despre cazul tinerei violate de sapte barbati: Unde sunt ONG-urile

Bloggerii scriu, marti, despre cazul tinerei violate in Vaslui de sapte barbati, dar si despre trupa Voltaj, care promoveaza, prin melodiile sale, Romania.

Reactie in cazul elevei violate de sapte tineri. Ce spune Gabriela Firea despre legea privind castrarea chimica a violatorilor

Purtatoarea de cuvant a PSD, Gabriela Firea, a reactionat, luni, in cazul elevei din Vaslui, violate de sapte tineri, spunand ca dramei tinerei ridica serioase semne de intrebare in legatura cu ideea de.

Alina Gorghiu, mesaj pe Facebook despre cazul tinerei violate din Vaslui

Alina Gorghiu a postat pe Facebook un mesaj referitor la cazul tinerei violate din Vaslui. Iata postarea: inca am incredere ca justitia ii va pedepsi pe vinovati in cazul de la Vaslui. Ca politician, nu-mi.

Apel la Carmen Iohannis pentru a se implica in cazul elevei violate de sapte tineri, in Vaslui

Deputatul Tudor Ciuhodaru solicita implicarea sotiei presedintelui, Carmen Iohannis, in cazul elevei din Vaslui, violate de sapte tineri. Ciuhodaru a anuntat ca va fi trimisa in acest sens o scrisoare Primei.

De ce au reactionat romanii atat de virulent in cazul elevei violate de 7 tineri din Vaslui? Psihologul Daniel David: Cand oamenii simt ca justitia nu este foarte eficienta, se reintorc la mecanisme mai primitive de organizare sociala

Cazul elevei de 18 ani care a fost violata in judetul Vaslui a starnit reactii virulente din partea cetatenilor, dar si din partea vectorilor de opinie, jurnalisti si artisti deopotriva. Peste 100. 000 de romani pana in momentul publicatii articolului) au semnat o petitie pe internet prin care cer arestarea celor 7 tineri acuzati de viol, iar numarul celor care se alatura cauzei creste semnificativ de la o ora la alta , dupa ce petitia a fost preluata de majoritatea mass-media. Psihologul Daniel David a explicat pentru Hotnews. ro care este mecanismul psihologic din spatele acestui comportament. Acesta considera ca reactiile oamenilor sunt de inteles in contextul in care statul pe care il avem nu este un stat suficient de puternic si atunci cand oamenii simt ca justitia nu este foarte eficienta, se reintorc la mecanisme mai primitive de organizare sociala.

Mircea Badea, despre cazul fetei violate din Vaslui: Justitia din Romania este oribila

Realizatorul emisiunii in Gura Presei de la Antena 3, Mircea Badea, a comentat, luni, reactia procurorilor in cazul fetei violate din Vaslui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )