Libnet.ro
UNICEF

09:00

Alina Gorghiu, mesaj pe Facebook despre cazul tinerei violate din Vaslui

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu, mesaj pe Facebook despre cazul tinerei violate din Vaslui

Alina Gorghiu a postat pe Facebook un mesaj referitor la cazul tinerei violate din Vaslui. Iata postarea: inca am incredere ca justitia ii va pedepsi pe vinovati in cazul de la Vaslui. Ca politician, nu-mi. continuă pe Antena3

REVISTA BLOGURILOR. Zoso, despre cazul tinerei violate de sapte barbati: Unde sunt ONG-urile

Bloggerii scriu, marti, despre cazul tinerei violate in Vaslui de sapte barbati, dar si despre trupa Voltaj, care promoveaza, prin melodiile sale, Romania.

Ce spune Alina Gorghiu despre cazul elevei violate si mentalitatile din anumite comunitati

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a postat, marti, pe contul sau de Facebook un mesaj referitor la cazul tinerei violate de celor sapte tineri din Vaslui.

Alina Gorghiu, despre cazul elevei violate din Vaslui: Exista o problema de mentaliate. in anumite comunitati, oamenii tind sa invinovateasca femeia atunci cand ea este victima violentei

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a comentat marti cazul celor sapte tineri din Vaslui care au violat ore in sir o eleva, pana ce fata si-a pierdut cunostinta. Gorghiu isi exprima speranta ca vinovatii.

Alina Gorghiu, despre cazul elevei violate din Vaslui: Exista o problema de mentalitate. in anumite comunitati, oamenii tind sa invinovateasca femeia atunci cand ea este victima violentei

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a comentat marti cazul celor sapte tineri din Vaslui care au violat ore in sir o eleva, pana ce fata si-a pierdut cunostinta. Gorghiu isi exprima speranta ca vinovatii.

Reactii fara precedent in cazul tinerei violate de sapte barbati

Cazul tinerei din Vaslui violata de sapte barbati continua sa faca valuri in presa si in mediul online din Romania. Realizatorul Antena 1, Dan Negru, a explicat, intr-o interventie telefonica.

Cazanciuc, despre cazul elevei violate: Justitia se face in sala de judecata

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, marti, la Ploiesti, ca despre eventuale greseli sau forme de vinovatie legate de cazul elevei violate la Vaslui se poate vorbi dupa rezultatele verificarilor Inspectiei Judiciare IJ).

Mircea Badea, despre cazul fetei violate din Vaslui: Justitia din Romania este oribila

Realizatorul emisiunii in Gura Presei de la Antena 3, Mircea Badea, a comentat, luni, reactia procurorilor in cazul fetei violate din Vaslui.

Judecatorul Danilet, despre cazul fetei violate din Vaslui: Petitiile nu au forta juridica

Judecatorul Vasilica Danilet le transmite celor peste 60. 000 de romani revoltati de lasarea in libertate a celor sapte tineri acuzati ca au violat o fata din Vaslui ca o petitie nu are valoare.

Virgil Iantu, despre cazul elevei care a fost violata de sapte indivizi in Vaslui: Barbatii adevarati condamna violul. Ce fotografie a postat vedeta de televiziune

Vedeta de televiziune Virgil Iantu a postat recent pe Facebook un mesaj legat de cazul elevei violate de sapte barbati din Vaslui. Si Adevarul a demarat in acest caz o campanie intitulata Dreptate pentru fata violata din Vaslui.

Peste 200.000 de semnaturi pentru petitia prin care se cere arestarea celor 7 tineri acuzati de viol. Cine pune in discutie demersul si de ce. Vezi principalele luari de pozitie ale politicienilor fata de cazul fetei violate la Vaslui

Peste 200. 000 de oameni au semnat petitia online prin care cer arestarea celor 7 tineri acuzati ca ar fi violat o eleva de 18 ani din judetul Vaslui, dupa ce magistratii au decis ca suspectii pot fi judecati in libertate. In doar o zi, numarul semnatarilor s-a dublat, petitia insotita de tragica poveste a violului fiind promovata intens de ziare si televiziuni. Judecatorul Cristi Danilet, membru al CSM, le atrage atentia celor care au semnat documentul asupra relevantei juridice a actiunii lor, sustinand ca petitiile online nu au nicio valoare juridica. O opinie asemnatoare cu cea a judecatorului Danilet are si jurnalistul Catalin Striblea. Pozitie fata de acest subiect au luat si fostul presedinte Traian Basescu, Alina Gorghiu, copresedinte al PNL, senatoarea PSD Gabriela Firea, deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru, dar si ministrul Justitiei Robert Cazanciuc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )