Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ce spune ambasadorul Belgiei despre administratia din Romania

România Liberă România Liberă,
Ce spune ambasadorul Belgiei despre administratia din Romania

Ambasadorul Belgiei in Romania si Republica Moldova, Philippe Beke, a declarat, luni, pentru Mediafax, ca in Romania nu va fi niciodata o administratie de calitate daca nu vor fi eliminate numirile politice. continuă pe România Liberă

Ce spune ambasadorul Olandei despre administratia din Romania

Ambasadorul Belgiei in Romania si Republica Moldova, Philippe Beke, a declarat, luni, pentru Mediafax, ca in Romania nu va fi niciodata o administratie de calitate daca nu vor fi eliminate numirile politice.

Ambasadorul Belgiei, Philippe Beke, la final de mandat: in Parlamentul Romaniei sa se faca politica, nu bani. Administratia sa fie mai respectuoasa cu cetateanul

Ambasadorul Belgiei in Romania si Republica Moldova, Philippe Beke, a declarat, luni, la finald e mandat, ca in Administratia din tara noastra este prea multa numire politica. De asemenea, acesta.

Ambasadorul Belgiei, la final de mandat: in Parlamentul Romaniei sa se faca politica, nu bani

Ambasadorul Belgiei in Romania si R. Moldova, Philippe Beke, spune, intr-un interviu acordat Mediafax la finalul mandatului, ca in Parlamentul Romaniei ar trebui sa se faca politica, si nu bani. El vorbeste si despre problemele din administratie, unde sunt multe persoane incompetente si corupte.

Documentarul despre cantareata Amy Winehouse, in cinematografele din Romania, din 18 septembrie

Filmul Amy, regizat de Asif Kapadia, care spune povestea din spatele scenei a cantaretei Amy Winehouse, va avea premiera in cinematografele din Romania pe 18 septembrie. Pentru realizarea documentarului, regizorul.

Mesajul lui Ronnie O`Sullivan pentru fanii snooker-ului din Romania

Multiplul campion mondial la snooker, Ronnie OSullivan, le-a transmis fanilor din Romania un mesaj prin intermediul unei inregistrari video: Salut, sunt Ronnie OSullivan si sunt nerabdator sa vin in Romania.

Lantul hotelier Sheraton a intrat pe piata din Romania

Lantul hotelier Starwood Hotels and Resorts a intrat oficial pe piata din Romania cu brandul Sheraton, dupa ce a semnat un contract de franciza pe cel putin 20 de ani cu Grand Plaza Hotel, transmit surse din presa.

Cum arata centrele pentru imigranti din Romania

Imagini cu centrele pentru imigranti din Romania au fost prezentate, vineri, in exclusivitate la Antena 3. in tara noastra sunt sase centre de primire a imigrantilor, cu o capacitate totala de circa 1.

Ce spune Catalin Predoiu despre consensul pe Codul Fiscal

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, sustine, luni, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca acordul politic initiat de PNL privind Codul fiscal a adus guvernul din zona fanteziei economice in zona realismului economic - mai putin spectaculos, dar rational si responsabil .

Liberalul Ionut Stroe, despre problema imigrantilor: Romania nu se afla in dificultate, nu prezentam vulnerabilitati. Ne dorim sa discutam si despre spatiul Schengen

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a declarat vineri ca Romania nu se afla in dificultate si nu prezinta vulnerabilitati in ceea ce priveste valul de refugiati sirieni si ca ar trebui sa se.

PNL, despre criza imigrantilor: Romania nu este in pericol. Dar ar trebui sa se repuna pe tapet apartenenta Romaniei la Schengen

Liberalii sustin ca Romania nu este vizata, deocamdata, de valul de imigranti care se indreapta spre Vestul si Nordul Europei. insa, tinand cont ca securitatea devine din ce in ce mai fragila la granitele UE, PNL cere ca Romania sa fie primita in Schengen.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )