Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ce spune Cernea despre incidentul din Parlament.

România Liberă România Liberă,
Ce spune Cernea despre incidentul din Parlament.

Deputatul Remus Cernea a declarat ca nu are nicio legatura cu incidentul din Parlament de marti, cand doua persoane neautorizate au intrat in plen si au perturbat lucrarile, informeaza Mediafax. Astazi, in Parlament a avut loc un incident. Doua persoane neautorizate au intrat in plen si au perturbat lucrarile acestuia. Desi am fost acuzat ca as fi avut vreo implicare, nu am nicio legatura cu acest incident si nu am stiut nimic despre ceea ce pregateau respectivele persoane. Eu doar am . continuă pe România Liberă

Cernea, dupa incidentul din Parlament: nu am nicio legatura, responsabilitatea e a celor care l-au comis

Deputatul Remus Cernea a declarat ca nu are nicio legatura cu incidentul din Parlament de marti, in care doua persoane neautorizate au intrat in plen si au perturbat lucrarile, el precizand ca.

Basescu cere retragerea proiectului Rosia Montana din Parlament

Presedintele Traian Basescu a declarat ca cea mai buna solutie este ca Guvernul sa retraga proiectul Rosia Montana din Parlament, mentionand ca premierul Victor Ponta trebuie sa renunte la smecherie si precizand ca liderul PNL Crin.

Presedintele Basescu cere retragerea proiectului Rosia Montana din Parlament: Ponta trebuie sa scape de lasitate ca sa fie prim-ministru

Presedintele Traian Basescu i-a cerut, luni, premierului Victor Ponta sa retraga proiectul Rosia Montana din Parlament, precizand ca redeventa ar trebui totusi modificata in Legislativ. Cred ca cea mai.

Basescu: Guvernul sa retraga proiectul din Parlament

Update 19:10 Seful statului a precizat ca cea mai buna solutie privind proiectul minier este ca Guvernul sa il retraga din Parlament.

Deputatul Cernea: Nu am nicio legatura cu perturbarea de astazi a plenului

Deputatul Remus Cernea a declarat ca nu are nicio legatura cu incidentul din Parlament de astazi, in care doua persoane neautorizate au intrat in plen si au perturbat lucrarile, informeaza sursele de presa.

Traian Basescu, despre Rosia Montana: Nu se poate atribui prin lege un contract. Cea mai buna solutie este ca Guvernul sa retraga proiectul din Parlament

Presedintele Traian Basescu a sustinut, luni, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, in care a vorbit despre proiectul de la Rosia Montana. Iata cele mai importante declaratii ale presedintelui-Nu se.

PDL vrea reluarea de la zero a dezbaterilor din Parlament pe revizuirea Constitutiei.

PDL a adresat o scrisoare deschisa lui Antonescu in calitatea sa de presedinte al Comisiei de revizuire a Constitutiei in care solicita reluarea de la zero a dezbaterilor la modificarea Constitutiei, cu alcatuirea unei noi comisii din care sa faca parte si cetateni si experti, pe langa parlamentari, transmite Mediafax. Secretarul executiv al PDL Radu Carp a facut anuntul luni, intr-o conferinta de presa, aratand ca saptamana trecuta Parlamentul a votat proiectul de modificare a legii .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )