Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ce spune fiul lui Michael Schumacher despre starea tatalui lui

Antena3 Antena3,
Ce spune fiul lui Michael Schumacher despre starea tatalui lui

Michael Schumacher a suferit acum aproape cinci ani un acident la ski, in timp ce se afla intr-o vacanta in Alpi. De atunci, starea in care se afla Shumacher ramane un mister chiar si pentru cei mai apropiati. continuă pe Antena3

Mick Schumacher refuza sa vorbeasca despre starea tatalui sau

Cel mai bun prieten al lui Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher, a dezvaluit faptul ca tanarul pilot nu vorbeste niciodata despre starea de sanatate a tatalui sau. intr-un interviu acordat pentru Mirror, Nicklas Nielsen a declarat ca acest subiect este inchis pentru Mick Schumacher.

VIDEO Familia lui Michael Schumacher a publicat ultimul interviu cu marele campion

Familia lui Michael Schumacher a publicat un interviu pe care fostul mare campion de Formula 1 il pregatise pentru fani pe 30 octombrie 2013, cu doua luni inaintea accidentului de schi. Schumi a vorbit despre idoli, rivali sau cea mai frumoasa victorie a carierei.

Imagini cu Michael Schumacher publicate in premiera de familia sa

Familia lui Michael Schumacher a publicat un interviu pe care fostul mare campion de Formula 1 il oferise fanilor, pe siteul sau oficial, cu putin timp inainte de a suferi accidentul de schi. Interviul este datat.

Anunt CUTREMURATOR! Adio, MICHAEL SCHUMACHER! Fanii sunt in lacrimi

Familia fostului mare pilot de Formula 1 Michael Schumaher a publicat un interviu sustinut de acesta cu doar doua luni inainte de accidentul tragic. Pilotul pe care l-am respectat cel mai mult in acei ani a fos.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,193 seconds )