Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ce spune Kelemen Hunor despre deputatul UDMR urmarit penal, care a plecat in Ungaria

România Liberă România Liberă,
Ce spune Kelemen Hunor despre deputatul UDMR urmarit penal, care a plecat in Ungaria

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, intr-un interviu acordat Evz, ca deputatul Marko Attila, pus sub urmarire in dosarul despagubirilor ilegale, ca nu a comis o ilegalitate plecand din tara. continuă pe România Liberă

VIDEO Kelemen Hunor: Pentru 2015 nu exista nicio intelegere cu Guvernul Ponta, nici de sustinere parlamentara, nici de alta natura

UDMR nu a facut nicio intelegere pentru sustinerea Guvernului Ponta in 2015, a anuntat liderul formatiunii, Kelemen Hunor. Acesta a declarat, in cadrul emisiunii Lumini si umbre B1 TV), ca partidul pe care il conduce nu face parte din majoritate, astfel ca nu s-a parafat nicio intelegere pentru anul in curs cu Guvernul Ponta, pentru o sustinere parlamentara sau de alta natura. In schimb, Kelemen s-a intalnit recent cu liderii noului PNL, Vasile Blaga si Alina Gorghiu, cu care a discutat aspecte ce tin de sistemul electoral, printre care renuntarea la votul uninominal.

Kelemen Hunor: Pentru 2015 nu exista nicio intelegere cu Guvernul Ponta, nici de sustinere parlamentara, nici altceva (VIDEO)

UDMR nu a facut nicio intelegere pentru sustinerea Guvernului Ponta in 2015, a anuntat liderul formatiunii Kelemen Hunor. Acesta a declarat ca partidul pe care il conduce nu face parte din majoritate, astfel.

CSM, dupa ce si-a insusit rapoartele Inspectiei Judiciare: Elena Udrea si Kelemen Hunor au afectat independenta justitiei

Consiliul Superior al Magistraturii CSM)si-a insusit, joi, concluziile rapoartelor Inspectiei Judiciare in cazul Elenei Udrea si Kelemen Hunor. CSM a concluzionat ca cei doi deputati au afectat.

Perchezitii la Prefectura Suceava si la primaria Brodina. Prefectul, urmarit penal

Procurorii DNA fac perchezitii la Prefectura Suceava si la Primaria Brodina, intr-un dosar privind infractiuni de coruptie, infractiuni de serviciu si de fals, comise in perioada 2012 - 2014, in care sunt urmariti penal prefectul judetului, Florin.

Ce spune seful statului despre acordul cu FMI

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Digi 24, despre declaratiile Executivului privind incheierea si neprelungirea acordului cu FMI, ca nu e doar treaba Guvernului sa hotarasca ca mai trebuie sau nu acord si, sa ia decizii astfel, fara a cunoaste motivatiile, ar fi destul de grav.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2135 seconds )