Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ce spune Patriarhia Romana despre cazul copilului paranormal, care ar provoca fenomene stranii

Antena3 Antena3,
Ce spune Patriarhia Romana despre cazul copilului paranormal, care ar provoca fenomene stranii

Patriarhia Romana a adus un punct de vedere in cazul copilului din Naipu, care ar avea puteri paranormale. Tin sa precizez ca luni l-am contactat pe preotul din localitatea respectiva. El a. continuă pe Antena3

Dr. Monica Pop, despre cazul copilului paranormal: Este incredibil si inadmisibil. Acei parinti trebuie sa...

Medicul Monica Pop s-a aratat revoltata de cazul copilului de 11 ani din Naipu, Giurgiu, despre care se spune ca ar avea puteri paranormale. Cum sa spun o asemenea prostie? Cum sa spun ca acel copil este.

Verdictul medicilor in cazul copilului paranormal care ar provoca fenomene stranii

Medicii de la Spitalul de Psihiatrie Obregia, cei care l-au consultat in ultimele zile pe copilul de 11 ani, au stabilit ca baiatul este clinic sanatos. Copilul de 11 ani din Naipu, despre care.

Ce se intampla cu copilul paranormal din Giurgiu. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru: Noi toti putem face acelasi lucru ca acest copil!

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, intr-o interventie telefonica la Antena 3, despre cazul copilului paranormal din Giurgiu. Lidia Fecioru a tinut sa sublinieze ca baiatul nu are.

Rasturnare de situatie in cazul copilului cu puteri paranormale, internat la psihiatrie. Ce spune un specialist

Un pusti de 11ani a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Obregia, dupa ce o armatade angajati de la Protectia Copilului Giurgiu a descins in casa unde se misca scaunele si cad pietre pe.

EXCLUSIV. Mihai Tudose, despre cazul romanilor blocati pe aeroportul din Lisabona: Era datoria statului sa-i aduca acasa

Premierul Mihai Tudose a cerut revocarea consulului Romaniei la Lisabona pentru modul deficitar in care a gestionat situatia turistilor romani blocati in aeroportul din capitala.

Kelemen Hunor: Respectam Ziua Nationala a Romaniei, dar nu o putem sarbatori / Ce spune liderul UDMR despre Centenarul Marii Uniri

Maghiarii nu au nicio problema cu Centenarul pe care Romania il marcheaza in 2018 si respecta Ziua Nationala a Romaniei, dar nu o pot sarbatori, a declarat presedintele UDMR, Kelemen.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )