Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce spune presa straina cu privire la dezvaluirile lui Traian Basescu despre Ponta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce spune presa straina cu privire la dezvaluirile lui Traian Basescu despre Ponta

Dezvaluirile lui Traian Basescu cu privire la activitatea de ofiter sub acoperire a premierului Victor Ponta au fost preluate de principalele agentii de presa straine, care au prezentat si scandaluri anterioare de spionaj. continuă pe Wall-Street Ro

Presa straina relateaza despre acuzatiile formulate de Basescu la adresa lui Ponta

Principalele agentii de presa straine relateaza despre acuzatiile formulate de catre presedintele roman in exercitiu Traian Basescu, potrivit carora premierul roman Victor Ponta, candidat la presedintie, a fost agent sub acoperire, prezentand totodata scandaluri anterioare de spionaj, scrie Mediafax.

Presa straina relateaza despre acuzatiile formulate de Basescu la adresa lui Ponta

Principalele agentii de presa straine relateaza despre acuzatiile formulate de catre presedintele roman in exercitiu Traian Basescu, potrivit carora premierul roman Victor Ponta, candidat la presedintie, a fost agent sub acoperire, prezentand totodata scandaluri anterioare de spionaj.

Dezvaluirile lui Basescu, despre ofiterul acoperit, au ajuns in presa straina

Dezvaluirile presedintelui Traina Basescu, potrivit carora premierul Victor Ponta ar fi fost agent sub acoperire, au fost preluate si de presa straina.

Dezvaluirile lui Basescu despre ofiterul acoperit au ajuns in presa straina

Dezvaluirile presedintelui Traina Basescu, potrivit carora premierul Victor Ponta ar fi fost agent sub acoperire, au fost preluate si de presa straina.

Presa straina, despre acuzatiile presedintelui Basescu la adresa lui Ponta: Romania, record de dezvaluiri colorate in timpul campaniilor

Principalele agentii de presa straine relateaza despre acuzatiile formulate de catre presedintele roman in exercitiu Traian Basescu, potrivit carora premierul roman Victor Ponta, candidat la presedintie, a.

Elena Udrea la B1 Tv: Mesajul lui Traian Basescu este ca e o pacaleala sa creada cineva ca domnul Iohannis este anti-Ponta. / Daca intru in turul 2 sunt presedintele Romaniei si il schimb pe Victor Ponta din functia de premier

Candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a declarat, luni seara, la B1 Tv, ca Niciun candidat nu e ideal, nu e perfect. Insa presedintele Traian Basescu - n. red. ) are obligatia de a le spune romanilor cine este cel care va duce Romania pe drumul reformelor din ultimii 10 ani. Exista un electorat anti-Ponta care are de ales intre ceilalti candidati care se afla in competitie. Important este ca acest electorat sa nu fie pacalit. Oamenii acestia pot fi pacaliti sa mearga la domnul Iohannis. Cred ca mesajul presedintelui Traian Basescu este ca este o pacaleala sa creada cineva ca domnul Iohannis este anti-Ponta sau ca va incerca sa schimbe Romania in care s-a distrus in ultimii 2 ani cu Ponta premier.

Amenintari facute de Traian Basescu: Stai sa imi termin mandatul si voi spune si eu foarte multe

Traian Basescu sare in apararea fratelui sau aflat in arest. Presedintele tarii a declarat ca se va ocupa de acest caz imediat dupa ce isi termina mandatul. Desi a spus ca nu comenteaza hotarari.

Traian Basescu, despre dosarul fratelui sau, Mircea: Voi spune foarte multe dupa terminarea mandatului. Nu vi s-a parut niciodata ca e asa, ca o facatura din militieneasca?

Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara ca nu intelege mai multe lucruri din rechizitoriul care il vizeaza pe fratele sau, Mircea, si a promis ca dupa ce isi va termina mandatul va spune foarte multe despre acest caz in care acuza o facatura militieneasca.

Traian Basescu, despre OFITERUL ACOPERIT: Victor Ponta trebuie sa recunoasca ca in perioada 1997 - 2001 a fost ofiter SIE

Traian Basescu: O voi spune in aceasta campanie, pana pe 2 noiembrie o voi spune. Am promis. Este obligatia mea sa spun, cu argumente, fara documente de la servicii. Este spre binele lui, se elibereaza.

Traian Basescu, declaratie de presa la ora 18.30

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. Iesirea publica a presedintelui vine la scurt timp dupa ce Camera Deputatilor a votat pentru inceperea urmarii penale a lui Valerian Vreme, in timp ce Comisia Juridica a Senatului a amanat raportul in cazurile Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )