Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a spus Ponta despre votul senatorilor in cazul lui Vosganian

România Liberă România Liberă,
Ce a spus Ponta despre votul senatorilor in cazul lui Vosganian

Premierul Victor Ponta, aflat in vizita in Statele Unite, a postat pe contul de Facebook reactia sa fata de votul din Senatul Romaniei prin care senatorul liberal Varujan Vosganian a scapat de inceperea urmarii penale pe care o ceruse DIICOT. continuă pe România Liberă

Ce spune Monica Macovei despre votul senatorilor in cazul lui Vosganian

Fosta ministra a Justitiei, Monica Macovei, a declarat, joi, ca, din punctul ei de vedere, PNL si PSD au avut o intelegere tacita cu privire la acordarea voturilor impotriva inceperii urmaririi penale in cazul lui Varujan Vosganian, informeaza B1 Tv.

Alina Gorghiu, despre votul in cazul Vosganian: Un accident. Parlamentarii PNL care nu vor vota la vedere nu respecta o decizie asumata de partid

Copresedintele PNL Alina Gorghiu critica votul senatorilor liberali in cazul lui Varujan Vosganian, pe care il califica drept un accident, precizand totodata ca parlamentarii PNL care nu vor vota la vedere.

Victor Ponta, despre votul din Parlament pentru membrii Curtii de Conturi: Majoritate mai mult decat clara, da?

Premierul Victor Ponta a scris, marti, pe contul sau de Twitter ca majoritatea din Parlament este inca stabila, avand in vedere votul pentru membrii Curtii de Conturi. Propunerile PSD pentru functiile de.

Ce a spus Ponta despre apelul lui Iohannis ca Executivul sa nu mai dea atatea ordonante de urgenta

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, referitor la apelul facut, in Parlament, de presedintele Klaus Iohannis, ca Executivul sa nu mai dea atatea ordonante, ca acesta a batut la o usa deschisa, informeaza Mediafax.

UPDATE. Senatorul Ion Ariton poate fi urmarit penal. Urmeaza votul in cazul lui Vosganian

Senatorii vor vota, joi, cererea de incuviintare a inceperii urmaririi penale in cazul fostilor ministri ai Economiei, senatorii Ion Ariton si Varujan Vosganian, scrie Agerpres.

Adrian Nastase, despre votul in Parlament pentru Vosganian

Parlamentul si-a exercitat un rol cuprins in Constitutie, a declarat joi fostul premier Adrian Nastase, facand referire la faptul ca parlamentarii nu au incuviintat inceperea urmaririi penale a senatorului.

Klaus Iohannis, despre votul din Senat in cazul lui Vosganian: Nu s-a inteles discursul pe care l-am tinut in Parlament

Klaus Iohannis a vorbit, pe pagina sa de Facebook, despre votul din Senat cu privire la respingerea solicitarii DNA de incuviintare a urmaririi penale pe numele lui Varujan Vosganian. Seful statului a declarat ca.

Ponta, pe Twitter: Votul in cazul Vosganian, o mare greseala. Alianta Blaga/Gorghiu/Geoana/Vanghelie isi arata prioritatile

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe Twitter in care afirma ca votul Senatului in cazul Vosganian este o mare greseala si inconsecventa si adauga ca Noua Alianta Blaga/Gorghiu/Geoana/Vanghelie.

Ce spune Monica Macovei despre votul, de joi, din Senat

Fosta ministra a Justitiei, Monica Macovei, a declarat, joi, ca, din punctul ei de vedere, PNL si PSD au avut o intelegere tacita cu privire la acordarea voturilor impotriva inceperii urmaririi penale in cazul lui Varujan Vosganian, informeaza B1 Tv.

Victor Ponta, despre acordul de la Minsk: Nu garanteaza ca s-au rezolvat toate problemele in regiune

Acordul de incetare a focului incheiat joi la Minsk este privit cu scepticism de catre premierul Victor Ponta. Primul ministru roman, aflat in vizita oficiala la Washington, a declarat ca acordul semnat astazi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )