Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu, despre votul in cazul Vosganian: Un accident. Parlamentarii PNL care nu vor vota la vedere nu respecta o decizie asumata de partid

B1 B1,
Alina Gorghiu, despre votul in cazul Vosganian: Un accident. Parlamentarii PNL care nu vor vota la vedere nu respecta o decizie asumata de partid

Copresedintele PNL Alina Gorghiu critica votul senatorilor liberali in cazul lui Varujan Vosganian, pe care il califica drept un accident, precizand totodata ca parlamentarii PNL care nu vor vota la vedere. continuă pe B1

Alina Gorghiu, despre propunerea PNL pentru CCR: Institutiile publice au nevoie de persoane care se bucura de credibilitate, care nu au nicio eticheta politica (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni ca Partidul National Liberal va identifica in zilele urmatoare o persoana pe care o va propune in locul lui Toni Grebla la Curtea Constitutionala. in opinia.

Ponta, pe Twitter: Votul in cazul Vosganian, o mare greseala. Alianta Blaga/Gorghiu/Geoana/Vanghelie isi arata prioritatile

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe Twitter in care afirma ca votul Senatului in cazul Vosganian este o mare greseala si inconsecventa si adauga ca Noua Alianta Blaga/Gorghiu/Geoana/Vanghelie.

Alina Gorghiu: Colegii din PNL nu au inteles ca parlamentarii nu trebuie sa fie mai presus de ceilalti cetateni ai Romaniei

Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, a scris pe contul sau de Facebook ca votul din plenul Senatului in cazul lui Varujan Vosganian, cel de respingere a solicitarii DIICOT de incuviintare a inceperii urmaririi penale, este un accident.

Victor Ponta: Votul Varuja Vosganian - o mare greseala, Alianta Blaga / Gorghiu / Geoana / Vanghelie isi arata prioritatile

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a postat un mesaj in care afirma ca votul Senatului in cazul Vosganian este o mare greseala si inconsecventa si adauga ca Noua Alianta Blaga/Gorghiu/Geoana/Vanghelie isi arata prioritatile.

Klaus Iohannis, despre votul din Senat in cazul lui Vosganian: Nu s-a inteles discursul pe care l-am tinut in Parlament

Klaus Iohannis a vorbit, pe pagina sa de Facebook, despre votul din Senat cu privire la respingerea solicitarii DNA de incuviintare a urmaririi penale pe numele lui Varujan Vosganian. Seful statului a declarat ca.

Victor Ponta: Votul Senatului in cazul Vosganian - o mare greseala si inconsecventa!

Premierul Victor Ponta si-a exprimat parerea, joi, fata de votul senatorilor de a nu-i ridica imunitatea lui Varujan Vosganian. Votul Senatului in cazul Vosganian - o mare greseala si inconsecventa! Noua .

Elena Udrea, despre cazul Vosganian: Parlamentarii au dublu standard. Pentru mine au stat pana la 1.00 noaptea. Puterea e exercitata ocult

Elena Udera condamna, din arest, slabiciunea Parlamentului, care a votat, joi, neinceperea urmaririi penale in cazul lui Varujan Vosganian. Deputatul acuza legislativul ca actioneaza dupa calcule marunte.

Adrian Nastase, despre votul in Parlament pentru Vosganian

Parlamentul si-a exercitat un rol cuprins in Constitutie, a declarat joi fostul premier Adrian Nastase, facand referire la faptul ca parlamentarii nu au incuviintat inceperea urmaririi penale a senatorului.

Ce a spus Ponta despre votul senatorilor in cazul lui Vosganian

Premierul Victor Ponta, aflat in vizita in Statele Unite, a postat pe contul de Facebook reactia sa fata de votul din Senatul Romaniei prin care senatorul liberal Varujan Vosganian a scapat de inceperea urmarii penale pe care o ceruse DIICOT.

Ce spune Monica Macovei despre votul senatorilor in cazul lui Vosganian

Fosta ministra a Justitiei, Monica Macovei, a declarat, joi, ca, din punctul ei de vedere, PNL si PSD au avut o intelegere tacita cu privire la acordarea voturilor impotriva inceperii urmaririi penale in cazul lui Varujan Vosganian, informeaza B1 Tv.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )