Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta, despre acordul de la Minsk: Nu garanteaza ca s-au rezolvat toate problemele in regiune

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre acordul de la Minsk: Nu garanteaza ca s-au rezolvat toate problemele in regiune

Acordul de incetare a focului incheiat joi la Minsk este privit cu scepticism de catre premierul Victor Ponta. Primul ministru roman, aflat in vizita oficiala la Washington, a declarat ca acordul semnat astazi. continuă pe Antena3

Ponta, despre acordul de la Minsk: Nimeni nu-si face iluzii

SUA se bazeaza pe Romania ca pe cel mai de incredere partener din regiune, a declarat premierul Ponta la Antena 3, dupa discutii cu seful Pentagon si directorul CIA, adaugand, dupa semnarea acordului de la Minsk, ca nimeni nu-si face iluzii ca acordul este 100% garantie ca toate problemele din regiune s-au rezolvat, potrivit Mediafax.

Victor Ponta, despre votul din Parlament pentru membrii Curtii de Conturi: Majoritate mai mult decat clara, da?

Premierul Victor Ponta a scris, marti, pe contul sau de Twitter ca majoritatea din Parlament este inca stabila, avand in vedere votul pentru membrii Curtii de Conturi. Propunerile PSD pentru functiile de.

Victor Ponta dupa intalnirea cu delegatia FMI: Nu am semnat scrisoarea cu FMI pentru ca nu am fost de acord sa bagam in restructurare Combinatele energetice Oltenia si Hunedoara / Avem doua puncte in care nu ne-am inteles cu FMI / In aprilie, o noua rund

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, dupa intalnirea cu delegatia FMI, ca avem doua puncte in care nu ne-am inteles cu FMI, o noua runda de negocieri urmand sa aiba loc in luna aprilie. Primul ministru a anuntat ca scrisoarea cu FMI nu a fost semnata din cauza ca nu am fost de acord sa bagam in restructurare Combinatele energetice Oltenia si Hunedoara. Nu credem ca e bine pentru Romania, motiv pentru care nu am semnat scrisoarea. Ponta a tinut sa sublinieze ca intr-adevar, nu avem scrisoare, insa acordul e in vigoare.

Chuck Hagel s-a intalnit cu Victor Ponta la Pentagon

Secretarul american al Apararii Chuck Hagel s-a intalnit miercuri cu premierul roman Victor Ponta la Pentagon si au discutat despre NATO si operatiunile coalitiei, potrivit unui oficial de rang in domeniul.

Chuck Hagel s-a intalnit cu Victor Ponta la Pentagon (FOTO)

Secretarul american al Apararii Chuck Hagel s-a intalnit miercuri cu premierul roman Victor Ponta la Pentagon si au discutat despre NATO si operatiunile coalitiei, potrivit unui oficial de rang in domeniul.

Victor Ponta vrea modernizarea legilor sigurantei nationale in 2015

Victor Ponta a declarat luni ca vrea modernizarea legilor sigurantei nationale in 2015, pe fondul unor conditii regionale foarte dificile. Ponta nu a spus daca e vorba despre un nou proiect legislativ sau de proiectul mai vechi existent in Parlament, dar a declarat ca normele legislative sunt foarte vechi, din 1990, si vedem ca au loc transformari importante.

Victor Ponta, satul de stiri cu Elena Udrea: Eu tot cu economia. An istoric cu exporturi de peste 50 de miliarde de euro

Premierul Victor Ponta s-a saturat de stiri despre deputatul Elena Udrea. O spune chiar el, prin intermediul unei postari pe contul sau de Twitter, cu ocazia anuntului unui nou record: primul an din istorie cu.

Ce a spus Ponta despre votul senatorilor in cazul lui Vosganian

Premierul Victor Ponta, aflat in vizita in Statele Unite, a postat pe contul de Facebook reactia sa fata de votul din Senatul Romaniei prin care senatorul liberal Varujan Vosganian a scapat de inceperea urmarii penale pe care o ceruse DIICOT.

Ce spune Ponta despre vizita la Washington

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la sfarsitul sedintei saptamanale de Guvern ca va merge la Washington pentru a intari parteneriatul strategic pe dimensiunea economica pe care Romania il are cu Statele Unite.

Ce a spus Ponta despre apelul lui Iohannis ca Executivul sa nu mai dea atatea ordonante de urgenta

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, referitor la apelul facut, in Parlament, de presedintele Klaus Iohannis, ca Executivul sa nu mai dea atatea ordonante, ca acesta a batut la o usa deschisa, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )