Libnet.ro
UNICEF

15:31

UPDATE. Senatorul Ion Ariton poate fi urmarit penal. Urmeaza votul in cazul lui Vosganian

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Senatorul Ion Ariton poate fi urmarit penal. Urmeaza votul in cazul lui Vosganian

Senatorii vor vota, joi, cererea de incuviintare a inceperii urmaririi penale in cazul fostilor ministri ai Economiei, senatorii Ion Ariton si Varujan Vosganian, scrie Agerpres. continuă pe România Liberă

Ion Ariton poate fi urmarit penal. Senatorii au aprobat cererea cu 77 de voturi pentru si 52 impotriva

Senatorii au aprobat joi cererea de incepere a urmaririi penale penale in cazul fostului ministru al Economiei Ion Ariton in dosarul Gala Bute. in acest sens au fost inregistrate 77 voturi.

UPDATE. Ariton poate fi urmarit penal. Vosganian scapa, dupa ce a plans in plenul Senatului

Senatorii vor vota, joi, cererea de incuviintare a inceperii urmaririi penale in cazul fostilor ministri ai Economiei, senatorii Ion Ariton si Varujan Vosganian, scrie Agerpres.

Senatul a incuviintat inceperea urmaririi penale in cazul senatorului Ion Ariton, in dosarul Gala Bute

Senatorii au aprobat, joi, solicitarea procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Tiberiu Nitu, de incuviintare a inceperii urmaririi penale fata de fostul ministru al Economiei, senatorul Ion Ariton, anunta Agerpres.

Ion Ariton, catre colegii din Senat: Va solicit sa aprobati cererea de incepere a urmaririi penale

Senatorul Ion Ariton a cerut, joi, colegilor din Senat, sa aprobe solicitarea Parchetului General privind inceperea urmaririi penale impotriva sa, anunt care a fost aplaudat de parlamentari.

Ariton poate fi urmarit penal. Vosganian scapa, dupa ce a plans in plenul Senatului. Vezi reactiile lui Iohannis, Ponta si Gorghiu

Senatul a votat impotriva inceperii urmaririi penale in cazul lui Vosganian.

Scandalurile din trecutul lui Ion Ariton, fostul ministru al Economiei pentru care senatorii au avizat joi inceperea urmaririi penale

Ion Ariton, fost ministru al Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri in guvernul Boc II, isi leaga numele de o serie de scandaluri, datand din perioada in care acesta era la Sibiu.

Senatul decide joi daca aproba cererile de urmarire penala in cazurile Ion Ariton si Varujan Vosganian

Ion Ariton si Varujan Vosganian vor afla joi daca senatorii vor da vot favorabil cu privire la solicitarile primite de la procurorul general, Tiberiu Nitu, referitoare la incuviintarea inceperii urmaririi penale.

Comsia juridica a Senatului a dat un nou aviz pozitiv pentru inceperea urmaririi penale a lui Ion Ariton si Varujan Vosganian

Comsia juridica a Senatului a dat un nou aviz marti pentru urmarirea penala a fostilor ministri Ion Ariton si Varujan Vosganian. Presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc, a declarat la incheierea.

Comisia juridica a Senatului a dat un nou aviz pozitiv pentru inceperea urmaririi penale a lui Ion Ariton si Varujan Vosganian (VIDEO)

Comsia juridica a Senatului a dat un nou aviz marti pentru urmarirea penala a fostilor ministri Ion Ariton si Varujan Vosganian. Presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc, a declarat la incheierea.

Comisia juridica: Cererile pentru inceperea urmaririi penale a senatorilor Ion Ariton si Varujan Vosganian, avizate favorabil

Senatorii din Comisia juridica au avizat favorabil, marti, cu majoritate de voturi, cererile pentru inceperea urmaririi penale a fostilor ministri ai Economiei Ion Ariton si Varujan Vosganian, informeaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )