Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ce a spus Vasile Blaga despre retinerea lui Adriean Videanu

România Liberă România Liberă,
Ce a spus Vasile Blaga despre retinerea lui Adriean Videanu

Vasile Blaga, co-presedintele PNL a declarat vineri ca ii pare rau de situatia in care este prietenul meu Adriean Videanu si ca imaginea partidului este afectata in mod evident. continuă pe România Liberă

Vasile Blaga, despre audierea Elenei Udrea la DNA: Oricine poate sa greseasca, dar partidul nu

Copresedintele PNL Vasile Blaga a afirmat ca Justitia isi face datoria, referitor la audierea la DNA a Elenei Udrea, si subliniaza ca, in calitate de membru de partid, oricine poate sa greseasca, dar.

Vasile Blaga: imi pare rau de situatia in care este prietenul meu Adriean

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat vineri ca ii pare rau de situatia in care este prietenul sau Adriean, Videanu-n. r. ) si ca evident imaginea partidului este afectata. Blaga a fost intrebat.

Vasile Blaga: imi pare rau de situatia in care este prietenul meu Adriean. Imaginea partidului este afectata

Presedintele PDL Vasile Blaga a afirmat, vineri, ca ii pare rau de situatia in care se afla prietenul sau, Adriean Videanu si ca imaginea partidului este afectata, relateaza Mediafax. intrebat daca la.

Adriean Videanu ar putea sta la inchisoare urmatoarele 30 de zile. Astazi primeste verdictul

Adriean Videanu a fost scos cu catuse la maini dupa ce procurorii au decis retinerea sa pentru 24 de ore. Astazi, Videanu va fi dus in fata unui magistrat care va hotari daca va sta in spatele gratiilor in.

Ce a spus Adriean Videanu la iesirea de la DNA cu catuse la maini

Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, a iesit, joi seara, cu catuse la maini din sediul DNA, dar a marturist presei ca nu se astepta sa fie retinut de procurori in dosarul Alinei Bica. La iesire, fostul ministru a fost huiduit de oamenii stransi in fata Directiei Nationale Anticoruptie. Politicianul este acuzat de complicitate la abuz in serviciu.

UPDATE. Adriean Videanu, RETINUT DE DNA

UPDATE 19:35 -Adriean Videanu nu a facut declaratii la iesirea din sediul DNA. UPDATE 19:10 - Adriean Videanu a fost retinut de procurorii DNA pentru 24 de ore. Avocatul lui Adriean Videanu a declarat, la.

UPDATE. Adriean Videanu, RETINUT DE DNA, anchetat pentru un prejudiciu de 11 MILIOANE de dolari

UPDATE 19:35 -Adriean Videanu nu a facut declaratii la iesirea din sediul DNA. Videanu a fost scos incatusat din sediul central al DNA, joi seara, pentru a fi dus in centrul de arest al Politiei.

VIDEO Adriean Videanu, retinut de DNA in dosarul fostei sefe a DIICOT Alina Bica; acuzatia - complicitate la abuz in serviciu

Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, a fost retinut joi seara de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru complicitate la abuz in serviciu, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. El a fost audiat la DNA timp de mai multe ore, fiind citat in dosarul disjuns din cel in care a fost trimisa in judecata Alina Bica, fost sef al DIICOT. 36 Adriean Videanu a fost scos incatusat din sediul central al DNA, pentru a fi dus in centrul de arest al Politiei Capitalei. El nu a facut declaratii presei.

UPDATE. Ordonanta de retinere a lui Adriean Videanu A EXPIRAT

UPDATE 19:25 - Ordonanta de retinere pe numele lui Adriean Videanu a expirat in urma cu putin timp. Videanu se afla in continuare la inalta Curte. UPDATE 18:10 - Omul de afaceri Ovidiu Tender a facut un denunt.

Adriean Videanu, scos incatusat din sediul DNA, pentru a fi dus in arest

ACTUALIZARE 19:55 Adriean Videanu a fost scos incatusat din sediul central al DNA, in aceasta seara, pentru a fi dus in centrul de arest al Politiei Capitalei, dupa ce a fost retinut de procurorii anticoruptie in dosarul fostei sefe a DIICOT Alina Bica, transmit surse din presa. Videanu va fi dus, maine, la instanta suprema, cu propunerea de arestare preventiva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2576 seconds )