Libnet.ro
UNICEF

05:15

Vasile Blaga: imi pare rau de situatia in care este prietenul meu Adriean

Antena3 Antena3,
Vasile Blaga: imi pare rau de situatia in care este prietenul meu Adriean

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat vineri ca ii pare rau de situatia in care este prietenul sau Adriean, Videanu-n. r. ) si ca evident imaginea partidului este afectata. Blaga a fost intrebat. continuă pe Antena3

Vasile Blaga: imi pare rau de situatia in care este prietenul meu Adriean. Imaginea partidului este afectata

Presedintele PDL Vasile Blaga a afirmat, vineri, ca ii pare rau de situatia in care se afla prietenul sau, Adriean Videanu si ca imaginea partidului este afectata, relateaza Mediafax. intrebat daca la.

Ce a spus Vasile Blaga despre retinerea lui Adriean Videanu

Vasile Blaga, co-presedintele PNL a declarat vineri ca ii pare rau de situatia in care este prietenul meu Adriean Videanu si ca imaginea partidului este afectata in mod evident.

Vasile Blaga: Daca nu reusim o majoritate nu este nicio crima, dar motiune de cenzura tot va fi

Co-presedintele PNL Vasile Blaga, liderul PDL, a declarat vineri ca liberalii vor depune in Parlament o motiune de cenzura chiar si in cazul in care nu vor reusi o majoritate, argumentand ca este obligatia Opozitiei sa sanctioneze puterea, potrivit Agerpres.

Vasile Blaga: Gabriel Sandu minte in declaratiile de la DNA. imi explic de ce vechii liberal il numeau Petre Ispirescu

Presedintele PDL, Vasile Blaga, sustine ca el si colegii sai nu au luat niciun ban de la Gabriel Sandu care, in opinia sa minte de ingheata apele in marturisirile de la DNA, informeaza.

Vasile Blaga: Participarea unei parti din PSD la sustinerea unei noi majoritati ESTE POSIBILA

Vasile Blaga, co-presedintele Partidului National Liberal, a declarat, miercuri seara, la Realitatea Tv, ca nu vede posibila, in urmatorii doi ani, o coalitie a PNL cu un PSD condus de Victor Ponta.

VIDEO. Vasile Blaga: Participarea unei parti din PSD la sustinerea unei noi majoritati ESTE POSIBILA. Discutam si cu Geona

Vasile Blaga, co-presedintele Partidului National Liberal, a declarat, miercuri seara, la Realitatea Tv, ca nu vede posibila, in urmatorii doi ani, o coalitie a PNL cu un PSD condus de Victor Ponta.

Vasile Blaga: Eu nu fac ce face Elena Udrea. Nu am nicio treaba cu dosarul Microsoft

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat astazi ca nici el, nici partidul nu au nicio treaba cu dosarul Microsoft, precizand ca nu-i este teama deloc ca va ajunge la DNA.

Vasile Blaga: Partidul National Liberal, rezultat din fuziunea PNL cu PDL, a fost inregistrat in Registrul partidelor politice

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat miercuri ca Partidul National Liberal, rezultat din fuziunea PNL cu PDL, este inregistrat incepand de marti in Registrul partidelor politice, informeaza Agerpres. De.

Numele lui Vasile Blaga apare in dezvaluirile Elenei Udrea

Elena Udrea a dezvaluit, intr-un interviu pentru Hotnews, ca, la televiziunea domnului Ghita a aparut un document din care rezulta ca Vasile Blaga a primit bani in dosarul Microsoft si pe care Sebastian Ghita l-a retras la cererea sefului SRI Florian Coldea.

Vasile Blaga mizeaza pe sprijin din partea lui Marian Vanghelie si Mircea Geoana pentru a darama guvernul Ponta

Copresedintele PNL Vasile Blaga se bazeaza pe sprijinul primarului Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, si a aliatului sau, Mircea Geoana, pentru a darama guvernul condus de Victor Ponta. Blaga a declarat .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )