Libnet.ro
UNICEF

09:45

Stadion plin pentru Steaua la returul cu Dinamo Tbilisi

Online Sport Online Sport,
Stadion plin pentru Steaua la returul cu Dinamo Tbilisi

Steaua va evolua din nou cu un stadion arhiplin la returul cu Dinamo Tbilisi, marti seara, de la ora 20:45 LIVE TEXT pe Onlinesport. ro . continuă pe Online Sport

Laurentiu Reghecampf va menaja mai multi jucatori pentru returul cu Dinamo Tbilisi

Laurentiu Reghecampf a anuntat, in cursul zilei de luni, ca va menaja mai multi jucatori pentru partida retur cu Dinamo Tbilisi Champions League - turul trei preliminar). Nu am vrea sa menajam pe nimeni, dar avem trei jucatori cu probleme - au cate doua cartonase galbene si vrem sa-i avem pentru play-off, a precizat antrenorul campioanei Romaniei la fotbal.

Steaua A iNVINS Dinamo Tbilisi, scor general 3-1, si s-a calificat in play-off-ul Ligii ...

Tehnicianul Laurentiu Reghecampf a declarat dupa meciul cu Dinamo Tbilisi ca este foarte nemultumit de atitudinea unor jucatori, care nu au evoluat cum ar fi trebuit in a doua repriza, si a precizat ca Steaua ar fi trebuit sa se respecte si sa obtina o victorie pe Arena Nationala. --- Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat marti seara, dupa remiza inregistrata de Steaua in meciul cu Dinamo Tbilisi, scor 1-1, ca a fost un joc de vacanta si ca nu a avut emotii, deoarece era .

Liga Campionilor: Steaua a invins Dinamo Tbilisi, scor general 3-1, si s-a calificat in play-off

Steaua Bucuresti s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor, dupa ce a castigat, cu scorul general de 3-1, intalnirea cu echipa gruzina Dinamo Tbilisi. Marti, pe Arena Nationala, scorul a fost egal 1-1, d.

Preliminarii Liga Campionilor: Steaua - Dinamo Tbilisi, lupta pentru un loc in play-off (20.45).

Steaua Bucuresti intalneste in aceasta seara, incepand cu ora 20. 45, campioana Georgiei, Dinamo Tbilisi, in cea de a doua mansa a turul trei din preliminariile Ligii Campionilor. Steaua a invins in deplasare cu 2-0. Echipe probabile Steaua - Dinamo Tbilisi ora 20. 45, Digi Sport 1) Steaua 4-2-3-1): Tatarusanu - Georgievski, Gardos, Chiriches, Pirvulescu - Bourceanu, Prepelita - Ad. Popa, G. Iancu, C. Tanase - Piovaccari. Antrenor: Laurentiu Reghecampf Dinamo Tbilisi 4-4-2): Loria - .

Steaua - Dinamo Tbilisi: 1-1. Reactiile partidei care califica Steaua in playoff-ul Champions League

Steaua - Dinamo Tbilisi: 1-1 / Steaua a incheiat meciul decisiv pentru calificarea in playoff-ul grupelor Champions League cu o remiza.

Steaua - Dinamo Tbilisi: 1-1. Toate reactiile dupa meci. Laurentiu Reghecampf: Sunt foarte suparat, vreau sa uit acest meci. Am dormit pe teren!

Steaua - Dinamo Tbilisi: 1-1 / Steaua a incheiat meciul decisiv pentru calificarea in playoff-ul grupelor Champions League cu o remiza.

LIVE Text Steaua - Dinamo Tbilisi (20:45)/ Echipele de start

Dupa ce a castigat cu 2-0 partida tur cu Dinamo Tbilisi, Steaua este favorita la calificarea in play-off-ul Champions League. Trebuie sa ne impunem si in meciul de acasa, stim ca intalnim o echipa puternica, a declarat Laurentiu Reghecampf. Partida Steaua - Dinamo Tbilisi va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 20:45.

LIVE Text Steaua - Dinamo Tbilisi 1-1 (Rep II)/ Ultimele minute

Dupa ce a castigat cu 2-0 partida tur cu Dinamo Tbilisi, Steaua este favorita la calificarea in play-off-ul Champions League. Trebuie sa ne impunem si in meciul de acasa, stim ca intalnim o echipa puternica, a declarat Laurentiu Reghecampf. Partida Steaua - Dinamo Tbilisi este in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

Steaua - Dinamo Tbilisi 1-1/ Fara emotii in play-off

Steaua s-a calificat in play-off-ul Champions League dupa ce a remizat, scor 1-1, pe Arena Nationala, in fata celor de la Dinamo Tbilisi. Latovlevici a deschis scorul in minutul 6, iar Ustaritz a inchis tabela 48'). Vineri n. r. 9 august) campioana Romaniei va afla adversarul cu care se va lupta pentru accederea in grupele C1.

FOTOGALERIE Steaua - Dinamo Tbilisi 1-1/ Fara emotii in play-off

Steaua s-a calificat in play-off-ul Champions League dupa ce a remizat, scor 1-1, pe Arena Nationala, in fata celor de la Dinamo Tbilisi. Latovlevici a deschis scorul in minutul 6, iar Ustaritz a inchis tabela 48'). Vineri n. r. 9 august) campioana Romaniei va afla adversarul cu care se va lupta pentru accederea in grupele C1. Reghecampf: Sunt foarte suparat, dar dupa meci vom avea o discutie. Nu se poate sa avem o asemenea atitudine.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )