Libnet.ro
UNICEF

14:45

Stagiune online de teama Covid 19. Filarmonica Ploiesti isi muta concertele pe Facebook

Adevărul Adevărul,
Stagiune online de teama Covid 19. Filarmonica Ploiesti isi muta concertele pe Facebook

In vremuri de criza, artistii se adapteaza. incepand de saptamana viitoare, Filarmonica Paul Constantinescu isi muta stagiunea online, dat fiind restrictiile impuse de autoritati de teama coronavirusului. continuă pe Adevărul

Teatrul Toma Caragiu si Filarmonica din Ploiesti isi suspenda activitatea de teama coronavirusului

Teatrul Toma Caragiu si Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiesti isi suspenda activitatea pana la finele lunii martie. Decizia a fost luata, luni, 9 martie, de Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta, in contextul crizei provocare de coronavirus.

Teama de Covid-19: Thailanda nu mai acorda vize la intrare pentru 18 tari, inclusiv Romania

Thailanda nu mai acorda de miercuri vize pentru 18 tari, printre care si Romania, masura fiind luata pentru a limita raspandirea noului coronavirus.

Inspectoratul Scolar Dambovita amana mai multe evenimente de teama COVID-19

Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita a decis, luni, 9 martie, amanarea tuturor competitiilor sportive, olimpiadelor, concursurilor scolare si activitatilor metodice, de teana noului coronavirus.

Primele victime ale COVID 19 in Romania: hartia igienica, malaiul si faina

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a recomandat cetatenilor romani care se afla in scop turistic sau tranziteaza Spania, Franta sau Germania, ca, in contextul evolutiilor epidemiei cu COVID-19 la nivel european, sa ia in considerare scurtarea sederii si revenirea de urgenta in Romania.

Inconstienta sau prostie. Fostul politist internat la Spitalul MAI, bomba cu COVID-19 dupa ce a mintit medicii

Un angajat ADP sector 4, fost politist infectat cu COVID-19, a fost internat aproape o saptamana la Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala fara sa se stie ca este infectat cu COVID-19. Pe 2 martie, inainte cu o zi de internare, a impartit martisoare la peste 100 de colege, apoi a intrat in contact cu alte zeci de persoane, rude, personal medical si pacienti ai spitalului. El a ascuns medicilor ca a fost plecat in Israel.

Testul COVID-19 facut dupa moartea soferului de tir care n-a anuntat ca a fost in Italia a iesit negativ

Personalul Ambulantei si Unitatii de Primire a Urgentelor Spitalului Judetean din Pitesti rasufla usurat dupa ce a asteptat aproape 24 de ore rezultatele oficiale ale testelor COVID-19 efectuate unui pacient mort in spital, sofer de tir, care nu anuntase ca a facut curse internationale, inclusiv in Italia.

ORGANIZATIA MONDIALA A SANATATII Epidemia de Covid-19 poate fi caracterizata ca pandemie

Organizatia Mondiala a Sanatatii a spus miercuri ca epidemia de Covid-19 poate fi caracterizata ca pandemie.

Stagiune online la Filarmonica Ploiesti dupa suspendarea spectacolelor in sala

Filarmonica din Ploiesti, institutie care si-a suspendat toate spectacolele in urma deciziilor autoritatilor care au ca scop reducerea raspandirii noului coronavirus, organizeaza stagiune online, pe pagina de Facebook.

Comandament Covid-19 la Ministerul Economiei: Platile pentru energie electrica si gaze sa fie facute, pe cat posibil, online

Nu exista niciun motiv de ingrijorare in ceea ce priveste alimentarea cetatenilor cu electricitate si gaze, a declarat miercuri Virgil Popescu, Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, dupa ce a convocat Comandamentul pentru situatii de urgenta la nivelul Ministerului pentru a inventaria masurile ce urmeaza sa fie implementate in contextul epidemiei de COVID-19.

Institutiile publice recomanda folosirea aplicatiilor online pentru a evita raspandirea COVID-19

Unele institutii publice recomanda, pentru evitarea raspandirii COVID-19, folosirea aplicatiilor online pentru transmiterea sau obtinerea unor documente.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )