Libnet.ro
UNICEF

09:45

Start bun pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor, laudata de WTA si organizatorii din Singapore

Adevărul Adevărul,
Start bun pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor, laudata de WTA si organizatorii din Singapore

Simona Halep 4 WTA) a debutat cu o victorie la Turneul Campioanelor, dupa ce a invins-o, luni, pe canadianca Eugenie Bouchard. Site-ul WTA a gazduit cuvinte de lauda la adresa romancei, care mai imparte grupa rosie cu Serena Williams si Ana Ivanovici. continuă pe Adevărul

Start bun pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor: laudata de WTA si de organizatorii competitiei

Simona Halep 4 WTA) a debutat cu o victorie la Turneul Campioanelor, dupa ce a invins-o, luni, pe canadianca Eugenie Bouchard 5 WTA). Site-ul WTA a gazduit cuvinte de lauda la adresa romancei, care mai imparte grupa rosie cu americanca Serena Williams 1 WTA) si sarboaica Ana Ivanovici 7 WTA).

Victorie categorica pentru Simona Halep, la debutul in Turneul Campioanelor

Debut in forta pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor de la Singapore, care s-a impus in fata canadiencei Eugenie Bouchard scor 6 - 2, 6 - 3. La prima sa participare la turneul ce reuneste elita mondiala,.

Simona Halep castiga categoric primul meci de la Turneul Campioanelor: 6-2, 6-3 cu Eugenie Bouchard

Debut impresionant pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor. Romanca s-a impus categoric, in doua seturi, in meciul cu Eugenie Bouchard: scor 6-2, 6-3. Partida a durit putin peste o ora, iar Halep a facut.

Turneul Campioanelor: Simona Halep - Eugenie Bouchard: 6-3, 6-2! Urmeaza meciul cu Serena Williams!

Turneul Campioanelor de la Singapore a inceput perfect pentru Simona Halep, care a batut-o fara drept de apel pe Eugenie Bouchard, scor 6-2, 6-3. in prima partida din Grupa Alba, Serena Williams a trecut de Ana Ivanovici.

Turneul Campioanelor: Sharapova invinsa de masina de tenis Wozniacki. Sau Nadalziacki?

Maria Sharapova a avut un meci extrem de dificil la debutul in Grupa Alba a Turneului Campioanelor, terminat cu infrangere in fata Carolinei Wozniacki. Primele doua seturi s-au decis la tie-break, iar decisivul a fost pierdut de Sharapova, intr-un meci care a durat peste trei ore. Pe langa tenisul de inalta clasa, in care Sharapova s-a trezit mai mereu cu mingea returnata prompt, avand in fata o Wozniacki capabila sa alerge la maraton si sa prinda tot la fel ca Nadal, meciul a avut si momente foarte tensionate. Wozniacki a fost deranjata de o lumina aprinsa pe tavan din senin in setul al doilea. Tot in setul al doilea, daneza nu a putut cere un challenge, pentru ca nu mai avea la dispozitie, dupa ce unul dintre arbitri de tusa a vazut in teren o minge de fapt afara a rusoaicei. Cert e ca se poate bate Sharapova, care se indreapta spre un loc doi in Grupa Alba, ceea ce ar facilita un meci pentru Simona Halep cu o alta adversara, daca va fi cazul.

LIVE Turneul Campioanelor: Simona Halep - Serena Williams (miercuri, ora 11:00)

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams miercuri de la ora 11:00 a Romaniei, au anuntat marti dimineata organizatorii de la Turneul Campioanelor din Singapore.

Simona Halep, inainte de Turneul Campioanelor: Am putine emotii, dar nu am nimic de pierdut/ Sper sa imi refac increderea la 100%

Simona Halep a declarat pentru site-ul oficial WTA, inainte de Turneul Campioanelor din Singapore, ca are putine emotii insa nu are nimic de pierdut si isi aminteste ca anul trecut, la turneul de final de sezon de la Sofia pe care l-a castigat, le-a spus parintilor ca isi doreste ca in 2014 sa joace turneul mare.

LIVE Turneul Campioanelor: Simona Halep - Serena Williams (miercuri, ora 11:00). Cine va ramane neinvinsa in Singapore?

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams miercuri de la ora 11:00 a Romaniei. Cele doua jucatoare nu s-au intalnit niciodata in acest sezon, desi la un moment dat, pe durata verii, s-au aflat una langa alta pe locurile 1 si 2 mondial.

Simona Halep prinde grupa ideala la Turneul Campioanelor din Singapore. Voi da totul

Simona Halep a intrat sambatain urnele de la Turneul Campioanelor din Singapore. Ceremonia de tragere la sorti a stabilit pentru romanca Grupa Rosie, una cum nu se poate mai buna pentru a avansa in semifinale. Meciurile incep pe 20 octombrie si vor fi live pe site-ul onlinesport. ro.

Simona Halep o invinge pe Bouchard. Detaliile primului meci de la Turneul Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, a invins-o, astazi, cu scorul de 6-2, 6-3, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, in primul meci disputat de sportiva romana in cadrul Grupei Rosii de la Turneul Campioanelor, gazduit de orasul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )