Libnet.ro
UNICEF

06:15

Start in operatiunea de distribuire ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Start in operatiunea de distribuire ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeana

Beneficiarii ajutoarelor de la Uniunea Europeana vor primi anul acesta cate doua pachete cu alimente deja ambalate, cu o masa totala de 27,6 kilograme, in care se vor gasi faina alba 6 kg), malai 6 kg), paste fainoase 2 pungi), ulei 4 litri), zahar 4 kilograme), conserve din carne de porc 8 cutii), conserve din carne de vita 6 cutii), pateu din ficat 10 cutii). continuă pe Adevărul

Ajutoarele de la Uniunea Europeana, distribuite in Valcea de un constructor care a castigat licitatia pentru deszapezirea drumurilor din Gorj

Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeana vor fi distribuite in judetul Valcea de Coremi Inter Rovinari, firma care a castigat in aceasta toamna si licitatia pentru deszapezirea drumurilor nationale din judetul Gorj. Pana astazi, nicio persoana defavorizata din Valcea nu a primit pachete cu alimente.

Uniunea Europeana cere o ancheta independenta privind uciderea unui ministru palestinian

Uniunea Europeana a cerut o ancheta imediata si independenta privind circumstantele mortii unui oficial palestinian de rang inalt, Ziad Abu Ein, intr-o altercatie cu militari israelieni, relateaza.

Jose Manuel Barrroso: Serbia ar trebui sa faca parte din Uniunea Europeana

Fostul presedinte al Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat, luni, ca Serbia ar trebui sa faca parte din Uniunea Europeana, iar reformele efectuate de guvernul condus de premierul Aleksandar Vucic sunt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )