Libnet.ro
UNICEF

12:30

Statele Unite acuza jihadistii Statului Islamic de crime impotriva umanitatii si epurari etnice

Adevărul Adevărul,
Statele Unite acuza jihadistii Statului Islamic de crime impotriva umanitatii si epurari etnice

Secretarul general al Statelor Unite, John Kerry, a sustinut joi ca jihadistii Statului Islamic sunt responsabili de crime impotriva umanitatii si epurari etnice in Siria si Irak, impotriva crestinilor, siitilor si yaziditilor, iar americanii vor pregati misiuni de eliberare a grupurilor etnice cucerite de jihadistii ISIS, informeaza Reuters. continuă pe Adevărul

Statele Unite NU vor recunoaste o regiune autonoma kurda in Siria

Statele Unite au anuntat ca nu vor recunoaste crearea de catre gruparile kurde din Siria a unei regiuni unificate si autonome in zonele pe care le controleaza.

Bogdan Georgescu, Bookster: In toamna vrem sa ne extindem in Statele Unite

Biblioteca pentru corporatii, Bookster, s-ar putea extinde in Statele Unite din toamna, anunta fondatorul serviciului, Bogdan Georgescu.

Un roman sustine ca este renumitul hacker GhostShell, care a atacat institutii guvernamentale si companii din Statele Unite

Un tanar roman sustine ca este coordonatorul grupului de hackeri Team GhostShell, caruia i se atribuie o serie de atacuri cibernetice asupra unor institutii guvernamentale si companii din Statele Unite, transmite Mediafax.

Obama denunta tonul vulgar al campaniei electorale din Statele Unite

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a denuntat marti, zi cruciala a primarelor prezidentiale, tonul vulgar al campaniei, vizandu-l fara sa il numeasca, pe miliardarul Donald Trump, relateaza AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1939 seconds )