Libnet.ro
UNICEF

15:30

Statele Unite avertizeaza ca extremistii ar putea ataca, rapi sau ucide cetateni americani aflati in Istanbul

B1 B1,
Statele Unite avertizeaza ca extremistii ar putea ataca, rapi sau ucide cetateni americani aflati in Istanbul

Consulatul general al Statelor Unite din Turcia a solicitat cetatenilor americani din Istanbul sa evite zonele aglomerate din spatiile publice si localitiile populare in randul turistilor datorita. continuă pe B1

Romanii ar putea sa ajunga in Statele Unite fara vize: Hilary Clinton a anuntat ca in primele 90 de zile de la preluarea mandatului va demara o ampla reforma a legislatiei emigratiei

Fenomenul migratiei este una din principalele teme de dezbatere in actuala campanie electorala pentri presedintia din Statele Unite. Iar, conform unei declaratii a ambasadorului Statelor Unite la Bucuresti,.

Casa Alba afirma ca executivul din Filipine nu a cerut ruperea relatiilor bilaterale cu Statele Unite

Washingtonul a anuntat joi dupa-amiaza ca executivul filipinez nu a cerut in mod formal ruperea relatiilor economice si de securitate intre Statele Unite si Filipine.

Hamilton castiga in Statele Unite si mentine suspansul pentru titlul mondial

Britanicul Lewis Hamilton si-a adjudecat Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite pe Circuitul Americilor din Austin, Texas, si ramane in cursa pentru titlul mondial dupa ce a redus la 26 de puncte avansul coechipierului sau Nico Rosberg.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )