Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hamilton castiga in Statele Unite si mentine suspansul pentru titlul mondial

Online Sport Online Sport,
Hamilton castiga in Statele Unite si mentine suspansul pentru titlul mondial

Britanicul Lewis Hamilton si-a adjudecat Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite pe Circuitul Americilor din Austin, Texas, si ramane in cursa pentru titlul mondial dupa ce a redus la 26 de puncte avansul coechipierului sau Nico Rosberg. continuă pe Online Sport

Romanii ar putea sa ajunga in Statele Unite fara vize: Hilary Clinton a anuntat ca in primele 90 de zile de la preluarea mandatului va demara o ampla reforma a legislatiei emigratiei

Fenomenul migratiei este una din principalele teme de dezbatere in actuala campanie electorala pentri presedintia din Statele Unite. Iar, conform unei declaratii a ambasadorului Statelor Unite la Bucuresti,.

Casa Alba afirma ca executivul din Filipine nu a cerut ruperea relatiilor bilaterale cu Statele Unite

Washingtonul a anuntat joi dupa-amiaza ca executivul filipinez nu a cerut in mod formal ruperea relatiilor economice si de securitate intre Statele Unite si Filipine.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump: Voi accepta rezultatul alegerilor daca voi castiga

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, a declarat joi seara ca va accepta rezultatul scrutinului de pe 8 noiembrie daca el va iesi castigator sau daca se va inregistra un rezultat clar, lasand in continuare loc de interpretare asupra reactiei pe care o va avea in cazul in care va fi invins cu o marja mica, informeaza CNN.

Statele Unite avertizeaza ca extremistii ar putea ataca, rapi sau ucide cetateni americani aflati in Istanbul

Consulatul general al Statelor Unite din Turcia a solicitat cetatenilor americani din Istanbul sa evite zonele aglomerate din spatiile publice si localitiile populare in randul turistilor datorita.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )