Libnet.ro
UNICEF

17:30

Statul Islamic ameninta cu noi atacuri in Londra, Berlin si Roma (VIDEO)

B1 B1,
Statul Islamic ameninta cu noi atacuri in Londra, Berlin si Roma (VIDEO)

Statul Islamic ameninta cu noi atacuri in Londra, Berlin sau Roma. Organizatia terorista a lansat o noua inregistrare video de propaganda prin care cere exterimistilor sa omoare necredinciosii. continuă pe B1

VIDEO Statul Islamic avertizeaza ca ar putea comite noi atentate, mentionand Londra, Berlin si Roma

Gruparea jihadista Statul Islamic a difuzat marti o inregistrare video in care sugereaza ca ar putea comite si alte atacuri in Occident, mentionand Londra, Berlin si Roma ca posibile tinte, transmite Reuters.

Londra, Berlin si Roma, noile tinte ale organizatiei teroriste Statul Islamic

Organizatia jihadista Statul Islamic SI) a difuzat marti o inregistrare video in care sugereaza ca ar putea comite si alte atacuri in Vest, mentionand ca posibile tinte Londra, Berlin si Roma, relateaza Reuters, citata de Agerpres.

VIDEO Statul Islamic avertizeaza ca va comite noi atentate in Europa, mentionand ca tinte Londra, Roma si Berlinul

Organizatia jihadista Statul Islamic SI) avertizeaza, intr-o noua inregistrare video, ca va comite noi atentate in Europa, precizand ca are ca tinte orasele Londra, Roma si Berlin, informeaza site-ul MetroNews. uk.

Statul Islamic mai pierde o localitate in Siria. Armata siriana a preluat controlul asupra orasului Al-Qaryatayn

Fortele guvernamentale siriene si aliate, sprijinite de atacuri ale aviatiei militare ruse, au intrat duminica in orasul Al-Qaryatayn, populat in mare parte de crestini si ocupat din august anul trecut de organizatia jihadista Statul Islamic, au anuntat presa oficiala siriana si Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), relateaza Reuters.

Statul Islamic ar fi creat o toxina mortala pe care ar putea sa o foloseasca in Europa, avertizeaza seful departamentului de contra-terorism din Maroc

Europa a fost afectata in ultimele luni, de doua atentate teroriste sangeroase, marca Statul Islamic. Majoritatea statelor europene se tem sa nu fie urmatoarea tinta. Abdelhak Khiame, directorul Biroului Central al investigatiilor judiciare, avertizeaza in cotidianul britanic The Sun ca jihadistii ar putea pune la cale un atac cu arme chimice. Statul Islamic a creat o toxina care este letala daca este atinsa.

Statul Islamic a creat o toxina mortala. O simpla atingere te ucide pe loc

Abdelhak Khiame, seful departamentului contra-terorism din Maroc, avertizeaza ca organizatia terorista ISIS vrea sa produca arme biologice si chimice. Potrivit lui, Statul Islamic a creat o toxina care este.

Statul Islamic a executat 15 dintre membrii sai la Raqqa

Statul Islamic a executat 15 dintre membrii sai la Raqqa, oras sirian considerat fief al acestei grupari, a anuntat duminica Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului. Este vorba despre cea mai de amploare actiune de acest fel a gruparii, noteaza Reuters.

Statul Islamic avertizeaza ca va comite noi atentate in Europa, mentionand Londra, Roma si Berlinul

Reteaua terorista Stat Islamic avertizeaza, intr-o inregistrare video, ca va comite noi atentate in Europa, precizand ca are ca tinte orasele Londra, Roma si Berlin, informeaza site-ul Me.

Groapa comuna a unor ostatici executati de Statul Islamic, gasita in Palmyra

O groapa comuna in care sunt cadavrele a 42 de persoane executate de reteaua terorista Stat Islamic a fost descoperita in orasul sirian Palmyra, recucerit de armata Siriei in urma cu o saptamana, informeaza site-ul cotidianului Le Figaro, citat de Mediafax.

Seful gruparii jihadiste Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, va plati pentru crimele sale, afirma Pentagonul

Seful Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, va sfarsi prin a plati pentru crimele sale, a dat asigurari Pentagonul, in timp ce armata americana continua sa ii caute pe responsabilii gruparii jihadiste, relateaza agentia Belga, preluata de La Derniere Heure.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )