Libnet.ro
UNICEF

10:01

Statul Islamic a executat 15 dintre membrii sai la Raqqa

Hotnews Hotnews,
 Statul Islamic a executat 15 dintre membrii sai la Raqqa

Statul Islamic a executat 15 dintre membrii sai la Raqqa, oras sirian considerat fief al acestei grupari, a anuntat duminica Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului. Este vorba despre cea mai de amploare actiune de acest fel a gruparii, noteaza Reuters. continuă pe Hotnews

ISIS si-a executat 15 membri

Gruparea jihadista Stat Islamic SI) a executat, duminica, 15 dintre membri sai la Raqqa, in cadrul celei mai mari actiuni de acest fel realizate pana acum in Siria, a anuntat Observatorul Sirian.

Statul Islamic mai pierde o localitate in Siria. Armata siriana a preluat controlul asupra orasului Al-Qaryatayn

Fortele guvernamentale siriene si aliate, sprijinite de atacuri ale aviatiei militare ruse, au intrat duminica in orasul Al-Qaryatayn, populat in mare parte de crestini si ocupat din august anul trecut de organizatia jihadista Statul Islamic, au anuntat presa oficiala siriana si Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), relateaza Reuters.

Statul Islamic indeamna musulmanii din Germania sa comita atentate similare celor de la Bruxelles

Organizatia jihadista Statul Islamic indeamna musulmanii din Germania sa comita atentate similare celor de la Bruxelles, printre obiectivele propuse fiind Biroul cancelarului Angela Merkel si aeroportul din Koln.

Statul Islamic ameninta cu atacuri teroriste langa Romania

Statul Islamic ameninta ca va comite noi atentate, in SUA si in tari europene, mentionand Ungaria si Portugalia, Guvernul de la Budapesta anuntand ca ia in considerare.

Groapa comuna a unor ostatici executati de Statul Islamic, gasita in Palmyra

O groapa comuna in care sunt cadavrele a 42 de persoane executate de reteaua terorista Stat Islamic a fost descoperita in orasul sirian Palmyra, recucerit de armata Siriei in urma cu o saptamana, informeaza site-ul cotidianului Le Figaro, citat de Mediafax.

Seful gruparii jihadiste Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, va plati pentru crimele sale, afirma Pentagonul

Seful Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, va sfarsi prin a plati pentru crimele sale, a dat asigurari Pentagonul, in timp ce armata americana continua sa ii caute pe responsabilii gruparii jihadiste, relateaza agentia Belga, preluata de La Derniere Heure.

Statul Islamic ii incita pe musulmanii din Germania la comiterea de atentate similare celor de la Bruxelles

Organizatia jihadista Stat Islamic a postat pe internet imagini prin care ii cheama pe musulmanii din Germania sa comita in tara lor atentate similare celor de la Bruxelles, mentionand ca tinte sediul cancelariei din Berlin si aeroportul Koln-Bonn, potrivit centrului american pentru monitorizarea site-urilor islamiste SITE), transmite joi Reuters, preluata de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )