Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statul Islamic a aprobat prelevarea de organe umane, arata un document confiscat intr-un raid american in Siria

Adevărul Adevărul,
Statul Islamic a aprobat prelevarea de organe umane, arata un document confiscat intr-un raid american in Siria

Gruparea jihadista Stat Islamic a aprobat prelevarea de organe umane intr-o reglementare religioasa fatwa) emisa la inceputul anului de specialisti in islam ai retelei teroriste, insa despre document s-a aflat abia acum, relateaza Reuters intr-un material publicat in exclusivitate. continuă pe Adevărul

Statul Islamic poate preleva organele detinutilor pentru a salva viata unui musulman, chiar daca detinutul va muri

Gruparea jihadista Stat Islamic a aprobat prelevarea de organe umane intr-o reglementare religioasa fatwa) emisa la inceputul anului de specialisti in islam ai retelei teroriste, insa despre document s-a aflat abia acum, relateaza Reuters intr-un material publicat in exclusivitate.

Statul Islamic a aprobat prelevarea organelor de la detinutii in viata. Motivul este halucinant

Gruparea jihadista Stat Islamic a aprobat prelevarea de organe umane intr-o reglementare religioasa emisa la inceputul anului de specialisti in islam ai retelei teroriste, insa despre document s-a aflat abia.

Zece imigranti ar fi intrat in Germania cu pasapoarte siriene falsificate in teritoriul ocupat de Statul Islamic

Ministrul de Interne al landului Bavaria, Joachim Herrmann, a confirmat marti ca imigranti posesori de pasapoarte false siriene au disparut in Germania si cel mai probabil au legaturi cu reteaua extremista sunnita Statul Islamic SI).

Statul Islamic a atacat o scoala din Siria. Cel putin noua eleve au fost ucise

Cel putin noua eleve au fost ucisi si 20 de persoane au fost ranite, marti, dupa ce militanti ai organizatiei teroriste Statul Islamic SI) au atacat o scoala din orasul Deir ez-Zor, in estul Siriei, aflat sub controlul Guvernului sirian, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO).

Politia a arestat 11 persoane suspectate de legaturi cu Statul Islamic

Politia bosniaca a efectuat mai multe perchezitii in zona capitalei Sarajevo si arestat 11 persoane suspectate de legaturi cu organizatia jihadista Statul Islamic, transmite Reuters.

Statul Islamic se extinde tot mai mult. Jihadistii au deschis mai multe tabere de antrenament in Filipine

Statul Islamic s-a extins si in Filipine, acolo unde a dezvaluit existenta mai multor baze de antrenament si unde au inceput sa duca o campanie agresiva de recrutare. Aparatul de propaganda jihadist a facut.

Moscova facecu talibaniischimb de informatii secrete despre Statul Islamic

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, recurge la ajutorul vechilor inamici, talibanii, cu care face schimb de informatii secrete in lupta impotriva gruparii Stat Islamic, ce dispune de tot mai multi combatanti in Afganistan, relateaza CNN, preluata de Mediafax.

Statul Islamic a executat zece dintre militantii sai, pentru ca au fugit de pe campul de lupta

Cel putin zece jihadisti ai Statului Islamic au fost decapitati de gruparea terorista, dupa ce au fost gasiti vinovati de inalta tradare. Luptatorii si-ar fi abandonat pozitiile in timpul luptelor di.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )