Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statul Islamic a atacat o scoala din Siria. Cel putin noua eleve au fost ucise

Adevărul Adevărul,
Statul Islamic a atacat o scoala din Siria. Cel putin noua eleve au fost ucise

Cel putin noua eleve au fost ucisi si 20 de persoane au fost ranite, marti, dupa ce militanti ai organizatiei teroriste Statul Islamic SI) au atacat o scoala din orasul Deir ez-Zor, in estul Siriei, aflat sub controlul Guvernului sirian, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO). continuă pe Adevărul

Scoala din Siria, atacata de gruparea Stat Islamic. Noua persoane au murit si alte 20 au fost ranite

Un atac cu bomba comis, marti, de gruparea terorista Stat Islamic, la o scoala din orasul Deir al-Zor, din estul Siriei, a provocat moartea a noua elevi, iar alte 20 de persoane au fost ranite.

O scoala din Siria a fost atacata de reteaua Stat Islamic. Cel putin noua elevi au murit

Cel putin noua elevi au murit si 20 de persoane au fost ranite, marti, dupa ce organizatia terorista Stat Islamic SI) a bombardat o scoala din orasul Deir al-Zor, din estul Siriei, aflat sub controlul .

Statul Islamic a executat zece dintre militantii sai, pentru ca au fugit de pe campul de lupta

Cel putin zece jihadisti ai Statului Islamic au fost decapitati de gruparea terorista, dupa ce au fost gasiti vinovati de inalta tradare. Luptatorii si-ar fi abandonat pozitiile in timpul luptelor di.

Politia a arestat 11 persoane suspectate de legaturi cu Statul Islamic

Politia bosniaca a efectuat mai multe perchezitii in zona capitalei Sarajevo si arestat 11 persoane suspectate de legaturi cu organizatia jihadista Statul Islamic, transmite Reuters.

Statul Islamic se extinde tot mai mult. Jihadistii au deschis mai multe tabere de antrenament in Filipine

Statul Islamic s-a extins si in Filipine, acolo unde a dezvaluit existenta mai multor baze de antrenament si unde au inceput sa duca o campanie agresiva de recrutare. Aparatul de propaganda jihadist a facut.

Cel putin 85 de persoane sunt date disparute dupa alunecarea de teren din sudul Chinei

Cel putin 85 de persoane erau date disparute luni, la o zi dupa o alunecare de teren care a ingropat aproximativ 30 de cladiri in noroi, in orasul Shenzhen, din sudul Chinei.

Cel putin un mort si 15 raniti in urma unei avalanse, in arhipelagul norvegian Svalbard

Cel putin o persoana a murit, iar 15 au fost ranite in urma unei avalanse produse sambata in arhipelagul norvegian Svalbard, informeaza presa locala.

Cel putin 70 de combatanti kurzi au murit, in ultimele patru zile, in confruntari cu armata turca

Cel putin 70 de presupusi combatanti ai Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK) au murit, in ultimele patru zile, in confruntari cu serviciile de securitate, in sud-estul Turciei.

Cel putin 18 refugiati s-au inecat in Marea Egee

Cel putin 18 refugiati s-au inecat, in cursul noptii de vineri spre sambata, in Marea Egee, in largul coastelor Turciei, dupa scufundarea unei ambarcatiuni care se indrepta spre Grecia, potrivit publicatiei Le Figaro.

Cel putin 18 imigranti s-au inecat in Marea Egee

Cel putin 18 imigranti s-au inecat, in cursul noptii de vineri spre sambata, in Marea Egee, in largul coastelor Turciei, dupa scufundarea unei ambarcatiuni care se indrepta spre Grecia, relateaza ziarul Le Figaro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )