Libnet.ro
UNICEF

09:15

Statul Islamic, cea mai bogata organizatie terorista din istorie

Adevărul Adevărul,
Statul Islamic, cea mai bogata organizatie terorista din istorie

Statul Islamic ar fi adunat o avere de 3 miliarde de euro, fiind astfel cea mai bogata organizatie terorista din istorie. continuă pe Adevărul

Statul Islamic continua sa socheze: A decapitat trei medici care erau frati la doar un an dupa ce le omorase si tatal

Jihadistii din Statul Islamic continua seria crimelor odioase in ciuda faptului ca au pierdut marea parte din teritoriul pe care il controlau. Militanti din organizatia terorista au decapitat trei frati, care ac.

Scaldatul a fost interzis in Lacul Sfanta Ana, acolo unde se afla cea mai pura apa din Romania

Scaldatul si inotul au fost interzise in Lacul Sfanta Ana, o decizie in premiera in ultimii peste 100 de ani. Aici este cea mai curata apa din Romania, puritatea ei fiind apropiata de cea a apei distilate.

Crestinismul cea mai persecutata religie

In marea de cancanuri si incaierari politice dambovitene a trecut cu totul neobservat un raport publicat de organizatia ACN International Aid the Church in Need) si preluat de Newsweek in luna aprilie: persecutia crestinilor si genocidul impotriva crestinilor sunt mai rele decat oricand in istorie, iar crestinismul este cea mai persecutata religie a lumii.

Scaldatul in cea mai pura apa din Romania a fost interzis

Scaldatul si inotul sunt interzise in Lacul Sfanta Ana. Au aflat zilele acestea turistii care au ajuns in zona. Decizia a fost luata de autoritati, pentru limitarea poluarii apei, considerata cea mai.

Care este cea mai fericita perioada a casniciei: primii 7 ani sunt decisivi

Daca mariajul vostru a trecut de primii 7 ani, cea mai buna perioada abia acum urmeaza, spun cercetatorii americani care au realizat un studiu privind nivelul fericirii pe parcursul anilor de casnicie.

Cea mai calda zi de aprilie din istorie

Romania a inregistrat, pe 22 aprilie, cea mai calda zi de aprilie din istoria masuratorilor meteorologice. Mai exact, au fost masurate 30 de grade Celsius la Calafat, Bucurestiul fiind si el in top dupa ce temperaturile din termometre s-au apropiat de 29 de grade Celsius.

Fratii Bryan vin in Romania!Cea mai buna pereche de dublu din istoria ATP va juca in iunie la Cluj

Clujul va gazdui din nou in iunie nume mari ale tenisului: Goran Ivanisevic, fratii Bryan, Andrei Pavel, Florin Mergea, Adrian Ungur au confirmat participarea la demonstrativul de tenis din cadrul Sports Festival.

AFP, a treia cea mai mare agentie de presa din lume, in criza dupa o interventie a guvernului francez

Emmanuel Hoog, cel care conduce France Presse inca din 2010, spera miercurea trecuta sa-si asigure un nou mandat la sefia agentiei de presa. Sperantele lui s-au naruit insa, cand a primit un telefon chiar de.

Unul dintre cele mai mari site-uri din lume, iNCHIS. Politia a arestat mai multe persoane

Unul dintre cele mai mari site-uri din lume a fost inchis, anunta autoritatile britanice. Mai multe persoane au fost arestate in aceasata descindere la care au participat cinci tari. Hackeri din intreaga.

Culisele celei mai faimoase societati secrete din lume. Nimeni nu iese cat traieste

In 1831, studentii de la universitatea Yale, inclusiv tatal fostului presedinte american William Howard Taft, au infiintat una dintre cele mai faimoase societati secrete din America: Skull and Bones,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )