Libnet.ro
UNICEF

08:45

Statul Islamic a incendiat campul petrolifer de la est de orasul Tikrit

B1 B1,
Statul Islamic a incendiat campul petrolifer de la est de orasul Tikrit

Militanti ai Statului Islamic au incendiat sonde din campul petrolifer Ajil, situat la aproximativ 35 km nord-est de Tikrit. Motivul acestor atacuri il reprezinta dorinta de a impiedica atacurile aeriene ce au. continuă pe B1

Teroristii de la Statul Islamic anunta comiterea unui atentat sinucigas de catre un american, in Irak

Gruparea terorista Statul Islamic a anuntat, marti, ca un american a fost autorul unui atentat sinucigas in Irak, asupra autoritatilor irakiene care incercau sa recapete controlul orasului Tikrit, scrie Wall.

Fondatorul Twitter si angajatii companiei, amenintati cu moartea de catre Statul Islamic

Gruparea terorista Statul Islamic cere moartea fondatorului Twitter, Jack Dorsey, precum si a angajatilor companiei, care a inchis conturile asociate gruparii. Mesajul SI postat pe un site indeamna jihadistii sa.

Marca belgiana de dulciuri ISIS si-a schimat numele din cazua asocierii cu sigla gruparii Statul Islamic

Marca belgiana de dulciuri ISIS si-a schimbat numele din cauza asemanarii cu sigla organizatiei Statul Islamic, care a dus la peirderi considerabile pentru companie, informeaza ziarul spaniol El Pais. Numele.

Statul Islamic ameninta Twitter: Ati inceput razboiul! Va vom lasa fara respiratie si nu veti mai reveni niciodata la viata!

Statul Islamic a declarat razboi retelei de socializare Twitter si a lansat amenintari la adresa fondatorilor companiei si a angajatilor acesteia, cerand tuturor jihadistilor din lume sa se razbune pentru.

Gruparea Statul Islamic a eliberat 19 asirieni

Gruparea jihadista Statul Islamic a eliberat duminica 19 asirieni tinuti ostatici in Siria, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), informeaza BBC.

Fortele guvernamentale irakiene, aproape de a recuceri orasul Tikrit

Fortele guvernamentale irakiene spun ca au recastigat o serie de zone ale orasului Tikrit, in incercarea de a elibera orasul de sub controlul Statului Islamic. Aproximativ 30. 000 de soldati, care au si suport.

Netanyahu, despre Iran si gruparea Statul Islamic: Dusmanul dusmanului Israelului ramane totusi dusman

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a insistat, in Congresul SUA, ca, desi grupul terorist sunnit Stat Islamic este dusmanul Iranului siit, ambele entitati raman inamici ai statului.

Co-fondator Twitter amenintat cu moartea de Statul Islamic

Co-fondatorul Twitter, Jack Dorsey a fost amenintat cu moartea de catre mai multi sustinatori ai ISIS. O postare a suporterilor Statului Islamic ii ameninta pe angajatii platformei de microblogging dupa ce mai.

Statul Islamic recruteaza soldati si mirese din randul tinerilor. Fenomenul a luat amploare in Marea Britanie

Peste 20 de tinere si adolescente britanice au plecat, in ultimul an, in Siria, pentru a se alatura Statului Islamic. Calatoriile au fost pregatite atent de retele islamiste, pentru ca fetele sa nu atraga.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )