Libnet.ro
UNICEF

22:00

Gruparea Statul Islamic a eliberat 19 asirieni

Adevărul Adevărul,
Gruparea Statul Islamic a eliberat 19 asirieni

Gruparea jihadista Statul Islamic a eliberat duminica 19 asirieni tinuti ostatici in Siria, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), informeaza BBC. continuă pe Adevărul

Statul Islamic ameninta Twitter: Ati inceput razboiul! Va vom lasa fara respiratie si nu veti mai reveni niciodata la viata!

Statul Islamic a declarat razboi retelei de socializare Twitter si a lansat amenintari la adresa fondatorilor companiei si a angajatilor acesteia, cerand tuturor jihadistilor din lume sa se razbune pentru.

Regele Iordaniei califica situatia creata de gruparea Stat Islamic drept un al treilea Razboi Mondial

Regele Abdullah al Iordaniei afirma ca lumea occidentala si cea araba trebuie sa reactioneze impreuna la amenintarea reprezentata de grupul Stat Islamic, adaugand ca este vorba despre un al treilea.

Co-fondator Twitter amenintat cu moartea de Statul Islamic

Co-fondatorul Twitter, Jack Dorsey a fost amenintat cu moartea de catre mai multi sustinatori ai ISIS. O postare a suporterilor Statului Islamic ii ameninta pe angajatii platformei de microblogging dupa ce mai.

Statul Islamic recruteaza soldati si mirese din randul tinerilor. Fenomenul a luat amploare in Marea Britanie

Peste 20 de tinere si adolescente britanice au plecat, in ultimul an, in Siria, pentru a se alatura Statului Islamic. Calatoriile au fost pregatite atent de retele islamiste, pentru ca fetele sa nu atraga.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )