Libnet.ro
UNICEF

17:00

Statul spera sa obtina peste 400 mil. euro din vanzarea Electrica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Statul spera sa obtina peste 400 mil. euro din vanzarea Electrica

Statul vrea sa obtina peste 400 milioane euro din vanzarea a 51% din Electrica, dar pretul depinde si de conditiile de pe piata, privind inclusiv riscurile, ruperea USL aducand noi riscuri pentru Romania, potrivit lui Gabriel Dumitrascu, seful. continuă pe Wall-Street Ro

PNDR 2014 - 2020, peste 8 miliarde de euro din fonduri europene

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) va beneficia, pentru Programului National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2014 - 2020, de 8,015 miliarde de euro din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala FEADR), sume orientate catre 14 masuri principale, conform unui comunicat publicat ieri de MADR.

Okian a lansat platforma de e-fulfillment Frisbo cu o investitie de 0,5 mil. euro si tinteste comenzi de peste un milion de euro

Okian, unul dintre principalii comercianti de carte din Romania, reprezentant al celui mai mare grup educational din lume, Pearson Education, a lansat Frisbo, prima platforma de e-fulfillment de pe piata locala, investitia ridicandu-se la peste 500.

Solicitarile de despagubire dupa accidentul din Muntenegru depasesc rezerva de 5 mil. euro

Solicitarile beneficiarilor politei RCA Omniasig VIG pentru autocarul implicat in accidentul din Muntenegru din iunie 2013 depasesc rezerva maxima de 5 milioane de euro stabilita prin lege si alocata de asigurator in urma acestui eveniment.

Piata celulelor stem va depasi anul acesta 15 mil. euro

Piata locala de celule stem se ridica, la momentul actual, la aproximativ 15 milioane de euro, trendul fiind unul ascendent in ciuda scaderii ratei natalitatii in Romania, informeaza Asociatia Romana a Bancilor Acreditate de Celule Stem ARBACS).

Tymbark Maspex vrea sa treaca pragul de 70 mil. euro

Producatorul de bauturi racoritoare, produse instant si paste fainoase Tymbark Maspex Romania a avut anul trecut o cifra de afaceri de 300 milioane lei 68 milioane euro), potrivit datelor preliminare ale companiei, in crestere cu 7% fata de 2012, si.

DAAS si-a bugetat afaceri de 30 mil. euro in acest an

Furnizorul de servicii si echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante si magazine DAAS Romania a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 25 milioane euro, in crestere cu 6% fata de 2012, si estimeaza ca va ajunge in acest an la 30.

Catalin Mahu, La Mama: afacerile au urcat la 5,3 mil.euro, insa criza a micsorat nota de plata a clientului

Catalin Mahu, proprietarul lantului de restaurante La Mama care implineste miercuri 15 ani de la deschiderea primului local, a ajuns la o cifra de afaceri de 5,3 milioane de euro anul trecut, in crestere cu 6% fata de 2012, si la o marja de profit de.

Catalin Mahu, La Mama: Afacerile au urcat la 5,3 mil. euro, insa criza a micsorat nota de plata a clientului

Catalin Mahu, proprietarul lantului de restaurante La Mama care implineste miercuri 15 ani de la deschiderea primului local, a ajuns la o cifra de afaceri de 5,3 milioane de euro anul trecut, in crestere cu 6% fata de 2012, si la o marja de profit de.

Domeniile Ostrov trage linie dupa sarbatorile dedicate iubirii: vanzari de peste 1 mil. lei, mai mari cu 15%

Producatorul de vinuri Domeniile Ostrov a inregistrat in luna februarie afaceri de peste 1 milion de lei, in crestere cu aproximativ 15% fata de perioada similara a anului trecut.

Endava continua extinderea si deschide un nou sediu intr-o tara de langa noi. Va angaja peste 400 de oameni

Endava, una dintre principalele companii de servicii IT din regiune, ce are in prezent peste 1. 500 de angajati la nivel de grup, a deschis un nou centru de dezvoltare in Skopje, capitala Macedoniei, unde intentioneaza sa angajeze 100 de oameni in.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )