Libnet.ro
UNICEF

20:15

Statutul partidului rezultat din fuziunea PNL-PDL a fost finalizat. Marti se ia decizia politica

Adevărul Adevărul,
Statutul partidului rezultat din fuziunea PNL-PDL a fost finalizat. Marti se ia decizia politica

Comisia mixta PNL-PDL a finalizat proiectul de Statut al noului partid, rezultat din fuziunea celor doua formatiuni politice, urmand ca liderii PNL si PDL sa ia marti decizia politica asupra acestuia, tema principala fiind cea a denumirii noului partid, au declarat pentru Mediafax surse politice. continuă pe Adevărul

Statutul partidului rezultat din fuziunea PNL-PDL a fost finalizat. Marti se ia decizia politica

Comisia mixta PNL-PDL a finalizat proiectul de Statut al noului partid, rezultat din fuziunea celor doua formatiuni politice, urmand ca liderii PNL si PDL sa ia marti decizia politica asupra acestuia, tema principala fiind cea a denumirii noului partid, au declarat pentru Mediafax surse politice.

Partidul rezultat de fuziunea PNL-PDL are STATUT. Marti se ia decizia politica

Statutul partidului rezultat din fuziunea PNL-PDL a fost finalizat. Liderii PNL si PDL vor a marti decizia politica asupra acestuia, tema principala fiind cea a denumirii noului partid, .

Comisia mixta a PNL-PDL a finalizat proiectul de Statut al noului partid: Decizia politica se va lua marti

Comisia mixta PNL-PDL a finalizat proiectul de Statut al noului partid, rezultat din fuziunea celor doua formatiuni politice, urmand ca liderii PNL si PDL sa ia marti decizia politica asupra acestuia, tema.

Basescu: PNL, PDL, Forta Civica si PMP ar trebui sa semneze un acord privind atributiunile prezidentiale ale candidatului

Presedintele Traian Basescu a vorbit, joi, in cadrul unui interviu acordat Adevarul, despre o solutie corecta privind coagularea dreptei: un acord prin care PNL, PDL, PMPsiForta Civica sa sustina.

Basescu: Sunt convins ca o fuziune PNL- PDL nu este posibila. La viitorul Congres va fi o ameteala

Presedintele Traian Basescu crede ca PNL si PDL nu vor reusi sa devina un singur partid, unificarea dreptei fiind posibila numai in baza unui protocol de alianta care sa vizeze alegerile prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )