Libnet.ro
UNICEF

07:15

Steaua vinde ultimele bilete la derby-ul cu Dinamo

Online Sport Online Sport,
Steaua vinde ultimele bilete la derby-ul cu Dinamo

Clubul din Ghencea a anuntat ca va scoate la vanzare, vineri, la casele de bilete de la Stadionul Steaua, ultimele tichete pentru derby-ul de sambata seara cu Dinamo. continuă pe Online Sport

Promisiunea lui Danciulescu pentru derby-ul cu Steaua

Ionel Danciulescu, noul director general al clubului Dinamo, a promis suporterilor formatiei din Stefan cel Mare ca echipa dinamovista va arata mult mai bine la derby-ul cu Steaua de la 1 martie.

Stoican: Steaua e favorita in derby

Flavius Stoican, antrenorul echipei Dinamo, considera ca Steaua porneste cu prima sansa, sambata, in derby-ul Ligii 1 gazduit de arena din Ghencea.

Bilete in plus pentru dinamovisti la derby-ul cu Steaua

Clubul din Ghencea a alocat rivalilor din Stefan cel Mare mai mult de cele 5 procente convenite initial din totalul biletelor scoase la vanzare.

Liber la torte si fumigene in derby-ul Steaua - Dinamo

Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, este de parere ca un derby precum cel dintre Steaua si Dinamo ar trebui condimentat si cu un element de culoare din partea suporteri, astfel ca noul sef de la LPF s-a declarat in favoarea folosirii elementelor pirotehnice.

Surpriza mare pentru fani inainte de derby-ul Steaua-Dinamo: Simona Halep va da lovitura de start in Ghencea

Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania, Simona Halep, a fost invitata de oficialii Stelei pe stadionul Ghencea pentru a da lovitura de start in marele derby.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )