Libnet.ro
UNICEF

14:45

Stefan Banica Jr. face anuntul SOC: Care a fost reactia Mihaelei Radulescu!

B1 B1,
Stefan Banica Jr. face anuntul SOC: Care a fost reactia Mihaelei Radulescu!

Stefan Banica Jr. a anuntat, in timpul unui concert tinut la Sala Palatului, ca va deveni din nou tata. continuă pe B1

Stefan Banica Jr. A FACUT ANUNTUL: Da, este vorba de NASTEREA primului sau copil cu Lavinia Pirva! Fanii sunt coplesiti...

Stefan Banica Junior a marturisit ca este emotionat si nerabdator sa-l cunosca pe cel de-al treilea copil al sau pe care i-l va darui actuala sa partenera de viata, Lavinia Pirva. intr-un interviu.

I se spune RAZBUNATORUL! Ce i-a facut STEFAN BANICA JR. fostei iubite: Femeile din viata lui au ramas toate FARA CUVINTE...

Victorie in instanta pentru Stefan Banica Jr. Artistul a castigat procesul pe care i l-a intentat Camelia Constantinescu, fosta sa iubita si mama unuia dintre copiii sai.

Ce s-a intamplat intre Andreea Marin si Lavinia Parva: E ADEVARAT, Stefan Banica jr a fost doar spectator!

Stefan Banica jr a anuntat la finalul anului trecut ca urmeaza sa devina tata pentru a treia oara. Fericitul anunt a fost facut de artist chiar pe scena Salii Palatului, in timpul unuia dintre concertele sa.

Si-a dus prietenii la subsol, a taiat semnalul la telefon si apoi... Da, acesta e intregul adevar: Gestul SOCANT facut de Stefan Banica jr!

Stefan Banica jr este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania, insa intotdeauna a fost extrem de discret in privinta vietii personale. Tocmai de aceea, cantaretul a ales sa-si sarbatoreasca.

JEAN A MURIT! Vestea SOC a fost CONFIRMATA de familia lui! Romania, in LACRIMI!

Parintele Jean Boboc, decanul Centrului Dumitru Staniloae a incetat din viata! Anuntul trist a fost facut de parintele Razvan Ionescu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )