Libnet.ro
UNICEF

23:30

Stefanini recruteaza 50 de noi specialisti pentru centrul din Polonia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Stefanini recruteaza 50 de noi specialisti pentru centrul din Polonia

Compania de servicii IT Stefanini isi propune sa angajeze pana la sfarsitul anului viitor 50 de noi specialisti pentru centrul din Cracovia, coordonat din Romania, potrivit unui comunicat de presa al companiei. Astfel, pana la sfarsitul anului 2016, echipa Stefanini din Polonia va numara 200 de angajati, scrie in comunicatul mentionat. continuă pe Ziarul Bursa

Stefanini recruteaza 50 de noi specialisti pentru centrul din Polonia

Compania de servicii IT Stefanini isi propune sa angajeze pana la sfarsitul anului viitor 50 de noi specialisti pentru centrul din Cracovia, coordonat din Romania, potrivit unui comunicat de presa al companiei. Astfel, pana la sfarsitul anului 2016, echipa Stefanini din Polonia va numara 200 de angajati, scrie in comunicatul mentionat.

Stefanini recruteaza 50 de oameni

Stefanini, unul dintre principalii jucatori globali in externalizarea de servicii IT, isi propune sa angajeze pana la sfarsitul anului viitor 50 de noi specialisti pentru centrul din Cracovia, coordonat din Romania. Astfel, pana la sfarsitul anului.

Licitatie de peste 100.000 de euro: MAE vrea sa cumpere asigurari de viata pentru personalul din Iraq, Liban, Pakistan, Afganistan, Iran, Siria si Palestina

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a demarat o licitatie deschisa pentru achizitia de servicii de asigurari de viata pentru personalul aflat in misiune permanenta sau temporara in Iraq, Liban, Pakistan, Afganistan, Iran, Siria si Palestina, contract cu o valoare maxima estimata fara TVA de 460. 530 lei peste 104. 000 de euro), conform unui anunt publicat marti in Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Contractul este finantat din fonduri publice si va avea o durata de doi ani. Pentru riscul de deces, suma asigurata este de 80. 000 de euro de persoana, iar pentru invaliditate grad I si II suma asigurata este de 60. 000 de euro pe persoana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )